local-stats-pixel fb-conv-api

Pabiju geju un lesbiešu parādē.52

161 11

Katru gadu Amsterdamā norisinās Gay and Lesbian pride, kas notiek 4 dienas augustā mēnesi. Tas viss ir veltīts viņiem un lai gūtu atbalstu vienotās attiecības starp vienu dzimumu. Sākot no parādes līdz krāsainiem tērpiem un izgreznotam laivām kas devās pa kanālu.

161 11 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Spriežot, ka tur ir daudz falla simbolu, viņi laikam tik ar to vietu arī domā. Un izskatās pēc bara, kuriem ir uzmanības deficīts.

16 0 atbildēt

Pasākumu nekad neapmeklētu un pat neskatītos tai virzienā. Ja parāde notiktu gar maniem logiem, aiztaisītu ciet aizkarus un pasargātu visus savus tuviniekus. Lai maļās savā putrā cik grib, galvenais, ka mani radi un mani draugi šo mēri neredz. emotion  emotion  Dariet,ko gribat...man  pie dibuā mazas ragutiņas, bet Jums nav nevienam tiesības nepārtraukti, agresīvi uzspiest savu viedokli. emotion 

18 5 atbildēt
Normāls pasākums!emotionHolandē ir smukākas bietes nekā Latvijā!emotion
13 0 atbildēt

Geji un lesbietes nevis izrādās, bet cīnās par savām tiesībām legalizēt kopdzīvi un adoptēt bērnus, bet sistēmai tas ir ļoti neizdevīgi, jo tradicionālā ģimene ir būvēta uz hierarhijas pamata. Ir divi veidi ģimenei - patriarhālais, kur vīrs, rībinādams dūres pa matainajām krūtīm, nes ģimenei mamutu, bet sieva paklausīgi patērē sanesto, un matriarhālais, kur vīrs atrodas zem tupeles, un arī nes mamutu mājās. Ja atsakās nest, valsts piespiež ar uzturlīdzekļu piedziņu, aizliegumu tikties ar bērniem u.t.t. Abos gadījumos vīrietis ģimenē ir resursu sagādnieks. Geju un lesbiešu attiecībās parasti ir līdztiesība, kur abi partneri līdzīgi rūpējas par bērniem, un bērni uzaug vienlīdzīgas partnerības garā. Vīrieti, kurš uzaudzis viendzimuma partneru ģimenē, nevar piespiet strādāt 3 darbos līdz infarktam 40 gadu vecumā, viņš rūpēsies par sevi, apmeklēs ārstu, sportos, netēlos upuri, nenodzersies, un nenomirs 3 dienas pirms pensijas, uzkrāto kapitālu atstājot dāmām, kas dzīvo vidēji 10 gadus ilgāku mūžu. Tāpēc jau valsts ierobežo geju un lesbiešu konstitucionālās tiesības uz pilnvērtīgu dzīvi, jo valstij ir bail no brīviem, domājošiem, patstāvīgiem un aktīviem pilsoņiem, kuri nevēlas kļūt par vergiem.

14 2 atbildēt

 emotion Man viņi vienaldzīgi.  

12 0 atbildēt
Kāpēc visos video viņas ir skaistas , bet kad jāiet praidā tad visas tasi krokodīli 🤕🤦🏼‍♂️
8 0 atbildēt

Es tādā nespētu pabūt, ja nu vienīgi ar granātu emotion

13 6 atbildēt

Jautājums - vai labāk, ka bērns uzturas bērnu namā, kur sadzīves apstākļi ir ciešami, bet katastrofāli trūkst mīlestības un individuālas pieejas, vai tomēr ģimenē, arī viendzimuma partneru ģimenē, kur tomēr jūtas mīlēts, novērtēts, un kur var  apgūt sociālās iemaņas komunikācijā ar citiem sabiedrības pārstāvjiem?

4 0 atbildēt
Interesants video. Pats neesmu gejs, bet pazīstu vairākas ts dāmas. Viņām parasti visi draugi ir geji, kas ir labi, jo nav iemesla būt greizsirdīgam. emotion
4 0 atbildēt
Kāds no viņiem tev ir līdis klāt, vai bojāja dzīvi?
3 0 atbildēt

Viendzimuma pāri var izvēlēties surogātmātes pakalpojumus valstīs, kur tas atļauts, bieži tā rīkojas arī vientuļnieki, kuriem nav ģimenes un iespējas kļūt par vecākiem.

2 0 atbildēt

Neciešu ne mata galā šos atsaldeņus.

Pat ja kādu aizskāru ar savu komentāru, neatvainošos, jo man nesaprast jūsu novirzes no normālas dzīves uztveres!

0 0 atbildēt
Šīmeilītes Holandē ir manītas?emotion
0 0 atbildēt
Tā sieviete ir ar odziņu vai klasiskā?emotion
0 0 atbildēt

Tu esi amorāls.

0 0 atbildēt

Ar spēku varu uzdirst šitam sūdam,bet tās meičas sākumā,neticu ka ir lezbes!

0 0 atbildēt
Tada dabiskā atlase.. tad jau izvarotaji, slepkavas ar var taisīt parādi un cinities par savam tiesibam. Jo viņi uzskata ka tas ir normali.
4 4 atbildēt

Tik daudz cepšanās par un ap LGBT kopienu un tajā iesaistītie krāšņie seksuāla rakstura izteicieni rosina domāt, ka pašiem konservatīvajiem nav kaut kas kārtībā. emotion

0 1 atbildēt

 Vai atradi ko meklēji,p---ļa vesela?Jeb esi tāds pat slimais?

4 5 atbildēt
Šitais slimo gājiens bija arī Mančesterā...
0 2 atbildēt