local-stats-pixel fb-conv-api

Nospīdēja...24

102 12

Ahhh... vairs nekad nespēlēšos ar superlīmi. Tikko tāda škrobe bija... Nu tā viens mājās, izdomāju baigi iečillot. Izdomāju pafintot (tie kas nezin skatās video apakšā). Nu neesmu tas mācētājs tāpēc paņēmu nūju un pielīmēju bumbiņu (līme nav nožuvusi). Kad lieku kaltēties bumbuņa izslīd un līmes peļķīte sāk nenormāli kost acī. Nu uztraukums ne pa jokam. Atceros ka jāskalo acs, nu skrienu uz vannas izstabu un Bam... Ieskrēju durvīs, bet poh acs sāp. Kad izskaloju aci paskatos spogulī. Visa acs salipusi emotion . Nu ņemu ar pinceti visu ārā. Tagad sēžu un drukāju šo rakstu :)

Un lai skaitītu orģinālrakstu pie reizes anektdotes.

1. Vecītis ar vecenīti aiziet uz operu. Pēc brīža vecenīte saka:''Vecais es tiko kluso palaidu,ko tagad darīt?'' Bet vecais atbild:''Vispirms nomaini dzirdes aparātam baterijas''

2. Mīļākā atnākusi ciemos pie sava vīrieša, kuram mājās ir runājošs papagailis. Lai putns nemaisītos, viņš noslēpis to ledusskapī. Pāris pavada brīnišķīgu vakaru. Kad mīlas vētras beigušās, sieviete ieskatās ledusskapī. - Kas tu tāds?! - viņa nobīstas. - Jūsu, mauku, dēļ es nu jau esmu pingvīns.

3.Kādā Ņujorkas bārā ienāk pingvīns, pienāk pie letes un pasūta dubulto viskiju. Bārmenis pilnīgā šokā uzreiz metas pie īpašnieka galdiņa, kur viņš kaut ko rēķina: - Klausies, bārā ienāca PINGVĪNS un pasūtīja dubulto viskiju! Ko man darīt! - Paņem no viņa 20 dolārus, saka īpašnieks, neatraujot acis. Bārmens tā arī izdara. Pingvīns mierīgi samaksā un sūc savu viskiju, skatoties televizoru. Bet bārmeni moka ziņkāre, un viņš mēģina iesākt sarunu: - Ziniet, vispār pie mums PINGVĪNI nav visai bieži viesi! - Ja ņemsiet 20 dolārus par viskiju, nebūs arī!

4. Pingvīns ieiet bārā, pieiet pie letes un saka bārmenim: - Man to pašu, ko parasti! - Vācies pie velna! Man katru dienu ir vismaz 500 klienti! Varbūt gribi, lai atceros, kas kuram garšo?!



102 12 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://-
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Tu ar pinceti sev tagad aci ņēm ārā?  Es īsti nesapratu :D

11 2 atbildēt

a tagad viss kārtībā? Ar superlīmi joki mazi, un, ja vēl acī tiek, dēem!!!

7 0 atbildēt

Tai video mazais urliņš normāli finto :D

2 0 atbildēt

hah galīgi Tev neiet šodien :D

1 0 atbildēt

man šķiet ka uz tūbiņas ir rakstīts ko šādos gadījumos darīt - ej pie ārstaemotion

0 0 atbildēt

sviests

0 0 atbildēt

Гансы тупыё

0 5 atbildēt