local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia lumia 80016

62 4

Es rakstu ievietoju tieši par šo telefonu,jo tas ir mans mīļkais mobilais telefons kurš ar pirmo reizi mani pārsteidza atruma ziņā un attēla kvalitātē..Es domāju katrs gribētu šādu telefonu.

Neuzkrītošs dizains

Izliekts 3,7 collu AMOLED ClearBlack stikla skārienekrāns, kas neuzkrītoši iestrādāts gludā, viengabala korpusā.

People Hub

Facebook, Twitter, LinkedIn, e-pasts, tērzēšana, īsziņas

Internets

Bing, Internet Explorer 9, HTML5, Wi-Fi

Kamera

8 MP autofokuss ar Carl Zeiss optiku, duāla gaismas diodes zibspuldze un augstas izšķirtspējas video



62 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Sony Xperia S pagaidām seksīgakais telefons. Pašam Xperia active mests uz asfalta pret sienam metats viss čikiniekā, baseinā filmēts zem ūdens vardes arī filmēju :D

0 0 atbildēt

nokia lumia 900 - atšķirība - lielāks ekrāns 4,3 collas un LTE..

0 0 atbildēt

man kabatā ir HTC ONE X  un šaubos vai tuvākajā laikā kāds mani pārsteigs ar kaut ko kvalitativāku http://www.htc.com/uk/smartphones/htc-one-x/ ; emotion

0 0 atbildēt

Aiztaisi savu pāksti, jau atbesījusi tā Lumīna ... jau katrā reklāmā pa tv3 rāda, tgd arī spokos? HTC un samsung šo sen jau kā pārsituši, tā kā saproti NOKIA un ņemama? Are you srsly? 3310 varbūt.

3 3 atbildēt

Man kabatā ir Blackberry Bold 9900 emotion

0 0 atbildēt

LG optimus x2 nuf said emotion

0 0 atbildēt

Manam N8 kamera tāpat labāka, nevajag man to lumiju.

0 0 atbildēt

Gadu nācās nostaigāt jo bija pieslēgums ar līgumu uz gadu.. Esmu laimīgs, kad pārgāju uz Samsungu S4..  tā nu centīšos pateikt dažas šī telefonā Lumia 800 mīnusus un plusus..

1.  nav iespejams manīt fonu vai ikonus.. var mainīt tikai ikonu krāsu.. visu laiku redzēt vienu un to pašu ekranā ļoti apnīk..

2.  Ar multimēdiju te ir švaki, nevar pieņemsim ieladēt dziesmu telefonā un izmantot kā zvana toni.. jākačā no Marketa visādi fufeļi..

3.  Nepatīkami bija, kad ieliekot savu SIM jaunajā Samsungā izrādijās, ka visi mani jauunie nummuri palikuši NOKIA windows Live atmiņā..  Un No tā telefona nav iespējams   pārkopēt kontaktus uz SIM karti.. tur vienkārši nav tādas funkcijas..  nācās katru jauno nummuru atsevišķi pārrakstīt jaunajā Samsungā..  Kamēr drukāju tos ap 60 nummuriem savā jaunajā Samsungā, sapratu, ka vairs nekad Nokia nepirkšu :D

4. Dažreiz telefons mīlēja vienkārši bez iemesla uzkārties.. tas notika arī ienākošo zvanu laikā.. vienkārši telefons uzkarās un neko nevar izdarīt.. uz izslēgšanas pogu nereaģē, un bateriju arī nevar izņemt jo viņa ir iebūvēta... tad ja telefonu kādas 20-30 minūtes neaiztiekt gļuks itkā pats pazūd

5. šajā telefonā ir bezmaksas navigācija, kura ļoti labi stradā visur pasaulē pat ja nav kredīta telefonā, vajag tikai ielādēt Kartes..  biju lietojis to navigāciju Spānijā un Grieķijā, viss stradā čotka.

6. pats korpusa dizains tīri smuks, tikai dēļ tā es arī nopirku šo telefonu laikam :D

0 0 atbildēt

dizains ņemts no N9 emotionemotionemotion

0 1 atbildēt

Nē, katrs šādu telefonu negribētu.

4 6 atbildēt