local-stats-pixel fb-conv-api

Nofilmēti pieci NLO virs Havaju salām15

52 0

Šā gada 8. aprīlī Havaju salās manīti nezināmas izcelsmes lidojoši objekti. Piecas zaigojošas sfēras it kā novērojušas, kas notiek ASV karabāzē Makua, kas izvietota Klusā okeāna salās.


Kā raksta Lifenews.ru, objekti esot pārvietojušies haotiski, ik pa laikam iespīdoties spožāk. Tas noticis vai nu visiem objektiem vienlaicīgi, vai arī dažiem savienojoties grupā. Pēc dažām minūtēm spožie objekti aizlidojuši okeāna virzienā un ļoti ātri pazuduši skatam.

Līdzīga parādība ar kameru fiksēta ne pirmo reizi. Piemēram, 12. martā gandrīz vienlaicīgi ar pirmo sprādzienu Fukusimas atomelektrostacijā līdzīgi lidojoši objekti redzēti virs Japānas.

Nezināmu lidojošu objektu parādīšanās virs karabāzēm un poligoniem jau sen nav retums. Par zaigojošām lodēm un krāsu mainošiem lidojošiem objektiem virs Havaju salām ziņojuši simtiem karavīru, kas tur dienējuši. Un arī virs citiem ASV militārajiem objektiem nezināmas izcelsmes lidojoši objekti tiek pamanīti visai regulāri.

Pazīstamais ufologs Roberts Heistings, kas šajā sakarā veicis vairākus zinātniskos pētījumus, norāda, ka NLO visbiežāk parādās vietās, kur netālu atrodas kāds kodolobjekts.

21. gadsimta sākumā Heistings norādījis, ka 20.gadsimtā NLO pārsvarā nodarbojušies ar "vienkāršiem novērojumiem", taču ar laiku pieaugusi to interese par militārajiem objektiem. Pētnieks ir pārliecināts, ka NLO ik pa laikam ar tiem mijiedarbojas.



52 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

vini nebrauc uz lv jo te nau ko darit, pat darbu nevar atrast emotion

5 0 atbildēt

ziņkārīgie ķēmi tādi,ko viņiem no mums vajag????

3 0 atbildēt

Ta filmējā tā itkā zinātu ka viņi tur pēkšņi uzrastos

1 0 atbildēt

Kādreiz jau kāds avarēs cilvēku pūlī.

0 0 atbildēt

Tie tak saules zaķīši!

0 0 atbildēt

Izskatās pēc jāņtārpiņiem

0 0 atbildēt

Gaidīju ka kaut kas interesants notiks bet nekā. emotion

0 0 atbildēt

viņi 8 min filmēja, vareja kkādu ūber tālo teleskopu izmantot

0 0 atbildēt

Saules zakisi emotion

0 0 atbildēt

Man  ar šķiet, ka feiks... Ja viņi ir tik spoži, tad gaisma kaut cik atstarotos uz mākoņiem...

0 0 atbildēt

viņi varbūt arī atpūsteis grib? emotion

0 0 atbildēt

Da viņi tur riesta deju dejoja, pec tam aizpisa trijoties

0 0 atbildēt

Nu ja tie objekti atradās virs kara bāzes, tikpat labi var būt,ka tika vnk izmēģinātas kkādas jeņķu jaunākās militārās tehnoloģijas un tikai viss šums nogrūzts uz mazajiem zaļajiem.

0 0 atbildēt

lielāks fake, kā pamelas krūtis

1 2 atbildēt