local-stats-pixel fb-conv-api

''Meklēju mīļāko'' jeb ss.lv iepazīšanās sludinājumi9

73 1

Kas notiek tad, kad latviešu studente nolemj pārbaudīt kā strādā ss.lv iepazīšanās sludinājumi? Es ceru, ka šajā sižetā TU neieraudzīsi savu mammu vai tēti, vai tanti, vai vispār kādu pazīstamo cilvēku!

73 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Cik nožēlojamam jābūt, lai SS.lv liktu sludinājumu, kurā meklē otru pusi, tur pārdod hanteles, seskus un traktorus, nejau attiecības. Jēzu, jēzu, jēzu, viss slikti.

7 0 atbildēt

Nekad nesapratīšu mana vecuma meitenes, kuras ļauj kkādiem veciem onkuļiem sevi grābstīt. Laikam sievietēm cieņa un gods vispār kaķim zem astes mūsdienās ir palicis.  Un nesapratīšu tos vecos sarūsējušos hlamus, kuri domā, ka izskatās kā 25 gadīgi puiši. Pašai ir sējušies klāt visādi onkuļi. Vnk tas man liekas, ka tā ir necieņa pret sava vecuma sievietēm kā tādām. Sievietes mēdz būt skaistas arī pēc 60, ja vien par sevi rūpējas un mīl sevi. A mīļākos meklēt nebūs ne tas risinājums ieiligušām problēmām attircībās, vai apnikumam vienam pret otru. Vnk abiem jāmeklē risinājums tās atsvaidzināt un jāatceras, ka tā persona, kuram, iespējams, liekas veca un nesmuka, kādreiz bija tā lielā mīlestība ar kuru vēlējies pavadīt savu mūžu. Un, ka jaunības gadi kopā pavadīti visādos kopīgos piedzīvojumos. To jaunības garu var atjaunot pat ar burķšķošu, grumbainu sievu. Vnk, lai skatās vai pats par ierūsējušu baļķi palicis, ja reiz jaunas meitas meklē no kurām padzerties jaunības sulu, kuru pats ir kkur izdējis.

2 0 atbildēt

Īstenībā šis viss ir ļoti bēdīgi, jo tie vīrieši ļoti bieži ir tādi, kurus redzot uz ielas, tu nekad neiedomāsies, ka viņi varētu būt šādi - krāpt sievas un meklēt mīļākās. Arī man pazīstams vīrietis, 47 gadus vecs, ļoti aktīvi tiekas ar jaunām meitenēm. Dažreiz pat labākas kā es jebkad spētu uzrunāt. Es nesaprotu kā un kapēc, bet šis viss mani biedē. :/

1 0 atbildēt