local-stats-pixel fb-conv-api

Lodveida zibens20

87 0

Pati esmu dzirdējusi par šādiem gadījumiem. Mana vecmāmiņa stāstīja ka ir redzējusi lodveida zibeni kad bijusi maziņa un tie arī ir bīstami . Saka ka nedrīkstot mājās pērkona laikā būt caurvējš jo tie var pielidot tur. Zinu ka viņi arī sprāgst ja tos nobiedē tāpēc jāuzvedas ļoti klusu ja šis lodveida zibens ir tuvu. Domāju sameklēt video un lūk. Ceru ka patiks. ------> un šo stāstīja kāds anonīms---------->

I saw ball lightning last weekend. Our temperatures raised more than 35 degrees last saturday and wind was blowing like crazy. Clear sky. No storms in sight. Dry-as-a-bone. Wind was whipping power lines, but there were no power lines anywhere near where were driving. A bright blueish green streak fizzled and shot across the road without making a sound about 30 feet from our windshield. Both myself and the driver saw it. Most unexplainable "WTF" thing I've ever seen. Incredible.







87 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

hmm jā jauzcep raksts par to kā es vairākas reizes redzēju . Nu pSC bet neviens netic

.unnn kadreiz dzivoju pie omas tadaa māja uz kalna un blakus bija Parks ar lieliem augstiem kokiem kuros vienmēr iespēra zibens :) nu jā un to vienu dienu mamma aizmirsa aizstaisīt logu :) boala bet caurvējš gatavs ! Lodveida zibens ir it kā reta parādība, bet redzējsi esmu 2 reiz. 1 reiz kad tā mamma aizmirsa logu aiztaisīt un pieminēšu ka bija ļoti karsts tad laiciņš :) tas izskrēja cauri istabai un pa taisno ieskrēja elektrības kastē, kas atradās koridorā, elektr ības kaste kur bija skaitītāji, tāda zaļa liela ar dubultām sieniņām, no krievu laikiem :) tagad tur atrodas izskausēts caurums sānā vnm Freeeeeky izskatās  un atmin atmiņā to notikumu, ka vnm zosāda uzmetas.brr. Pārējie tik smejas ka taisu logus perkona laikā bet lai smejas kad ieraudzīs pa īstam apmīzīsies un pērkona laikā vispār laukā nerādīsies !!!! un jā otrā reize pāris gadus vēlāk tās lodes bij pa divām un ieskrēja ūdens sūknī  nu skaņa baismīgi dūcoša un freeeky nereāla, kad ietriecas objektā troksnis kā kkas uzspragst ! jā un no tā laika es pat laukā neizlienu, negaisa laikā jo tāda sajuta kur es tur tas zibens un zibens paveidi...  vakar zibens iespēra un nodedzināja māju kaimiņiem soo man nevisai patikama sajuta... nu jā pati lode ir loooti maziņa ar milzīgu enerģijas lādiņu, jooo tā lode izlidoja pa atvērtu logu, bet nepieminēju ka durvis uz koridoru bija ciet jo lode izlidoja pa vējam pa durvju apakšu. Bērnības trauma, ja būtu vērusi durvis vaļā man būtu bijušas beigas jop reaģē uz kustību jo cilveki neajauši kkādu enerģiju patērē kustoties .... brrr. jā un latvijā ir lodveida zibens pētnieki kuriem diemžēl nav bijis iespējas redzēt to zibeni, bet varu pateikt ja redzētu tad nu lai veicas lai tas nav tuvumā !!! :)

5 0 atbildēt

es nobļautos ja tādu redzētu tuvumā emotion

5 0 atbildēt

Iekš 3. viģika - Pikaču trenējas.

3 0 atbildēt

Tas lodveida zibens saud arābijā ir vsp elektrības vadu īssavienojums :D

3 0 atbildēt

ōsam! gribētu redzēt dzīvē ^_________^

2 0 atbildēt

man patīk negaisi - taču negribētos sastapties ar lodveida zibeni.

1 0 atbildēt

bailīgi

1 0 atbildēt

Vot pirmaja un otraja viģika gan ir īstais

1 0 atbildēt

"Zinu ka viņi arī sprāgst ja tos nobiedē tāpēc jāuzvedas ļoti klusu ja šis lodveida zibens ir tuvu."  Emm, ka var nobiedēt nedzivu lietu? (šajā gadijuma kautkādu elektribas un uguns krustojumu bumbā)

0 0 atbildēt

Esmu laikam īpašs eksemplārs, jo lodveida zibens mani vairs nepārsteidz, esmu ar to saskārusies tieši 4 reizes. Pirmā reizēm gan biju pārbijusies, visu atlikušo nakti nogulēju zem segas ar izbāztu degunu, lai būtu, ko elpot. Bet otrajā un trešajā reizē izdevās aplūkot mazliet tuvāk šo neparasto parādību un no tuva attāluma, bet daudz maz drošībā, jo zibens lidinājās ārpus mājas,bet tas, ka stikls gandrīz pa visu sienu ļāva vēlreiz un vēlreiz ''uzmest aci''.Lai cik biedējoši tas izklausās, tomēr gribētos kaut vai vēl reizi redzēt un pat iemūžināt :D

0 0 atbildēt

3. video - izskatās, ka vadi vnk svilst :D

0 0 atbildēt

vot 2 video ir signalraķete, jo signalraķete tā sadalās kad vina izdeg.

0 0 atbildēt

pēdējais video tāds baismīgs izskatās.  kāds zina, kā rodas lodveida zibens? 

0 0 atbildēt

Jā gan kad biju maza redzēju arī lodveida zibinei !!!

Biju pāŗbijusies, jo tādu pirmo reiz redzēju...

0 0 atbildēt

Lodveida zibens ir citplanētiešu transportveids.

0 0 atbildēt

Fiziski un garīgi viss kārtībā. Paldies par apvaicāšanos.

0 0 atbildēt

Gan jau viņa tev trāpīja :D

0 0 atbildēt

Damn nature, you scary

0 0 atbildēt

WTF?

1 1 atbildēt

Šķiet, vēl joprojām raustās arī rakstot.

2 3 atbildēt