local-stats-pixel fb-conv-api

Liene Candy -2 daļa0

4 1

Turam īkšķus -2

Dziedātāja Liene Bronuša, kura kopš dažādiem TV šoviem kļuva pazīstama ar skatuves vārdu Candy, tam pievienojot savu īsto vārdu Liene, kļūstot par LieneCandy.
"Kājām gaisā" ir LieneCandy 2011. gada Eirovīzijas dziesmas „Love Is Like An Aeroplane” latviskā versija, lai dziesma būtu pieejama arī tiem klausītājiem un radiostacijām, kuras dod priekšroku dziesmām latviešu valodā.
Par dziesmas latvisko versiju LieneCandy stāsta: „ Man arī dzīve ik pa laikam ir kājām gaisā. Ir patīkami vienmēr būt tādā kā lidojumā mazu gabaliņu virs zemes. Šī dziesma ir par mani un tā es to arī izjūtu. Šis ir lidojums uz mīlestības spārniem, kas tevi ceļ debesīs un neļauj piezemēties."
Dziesmas angļu un latviešu versijas autori ir Gints Stankevičs un Guntars Račs, kuru kontā ir vairākas kopīgi radītas un veiksmīgas dziesmas. Starp tām arī Kažas izpildītā seriāla „UgunsGrēks” galvenā tēma „Tici vai nē” un grupas Putnu Balle izpildītā dziesma „Divi eņģeļi”.
Dziesmas ierakstu studijā producējis pieredzējušais latviešu popmūzikas producents Lotars Lodziņš sadarbībā ar Jāni Kalvi. Abu kontā ir vairākas dziesmas, kas dažādu izpildītāju ierakstītas pabijušas dažādu Eiropas un Amerikas radiostaciju un singlu pārdošanas topos.

1.daļa ir šeit



4 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000