local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Youtube Varoņi10

102 6

Re kā cilvēki izklaidējās, kad tiešām vairs nav ko darīt. ;D
Teksts no Mango: Kāds Rīgā uzņemts video, kurā redzami jaunieši, kas galvaspilsētas ielas izdaiļo ar oriģināliem zīmējumiem, guvis starptautisku atzinību un iekļuvis populārāsYouTube video krātuves iknedēļas apskatā.

YouTube apskatnieki regulāri veido sarakstus ar video materiāliem, kuri jau guvuši vai kuriem ir potenciāls gūt popularitāti visā pasaulē. Latvijas vārds šajos sarakstos parādās reti, bet šoreiz tieši grafiti māksliniekiem izdevies nest valsts vārdu pasaulē.

Tiesa, brīdī, kad video nonāca YouTube sarakstā, to dažu dienu laikā bija noskatījušies tikai nedaudz vairāk par 8000 cilvēku, bet starptautisko ekspertu atzinība tam neilgā laikā ļāvusi kļūt par neliela mēroga interneta sensāciju - šobrīd to apskatījuši jau 130 tūkstoši.

Eksluzivitāti šim video piešķir arī tas, ka grafiti mākslinieki lielākoties darbojas slepenībā, un vairumā gadījumu sabiedrībai ir iespēja novērtēt tikai viņu radītos zīmējumus, nevis pašu radīšanas procesu.

Reversie grafiti ir populārs ielu mākslas veids, kas tiek dēvēts par ātrāko veidu, kā radīt grafiti - atšķirībā no ierastajiem grafiti reversie zīmējumi netiek radīti ar krāsu, bet gan ar spēcīgu gaisa strūklu, kas, ņemot talkā atbilstošus trafaretus, uz netīrām virsmām rada oriģinālus zīmējumus.



102 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Un sienas Rīgā kļūs tīrākas! emotion

3 0 atbildēt

tie tiek taisīti nevis ar gaisa strūklu, bet gan ar ūdens strūklu

2 0 atbildēt

Jautri emotion

1 0 atbildēt

tāds kā tīrības grafity, bet jauki :) 

1 0 atbildēt

šitādu lietu nekad neiedomātos, ka karčers busiņā līdz un činī zīmējumus.. :)

1 0 atbildēt

Nice! emotion

0 0 atbildēt

ir labs-shitas ir kkas jauns ++  emotion

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

emotion

0 10 atbildēt