local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Youtube Karjeras b.....?13

38 9


Latvijas Youtube Karjeras b.....?

Noteikti, vienozīmīgi ka nē, mūsu ir patiešam maz, bet mes daram! Mes varam gāzt kalnus ja ne pat Himalajus, bet tas nenotiek tik ātri kā mēs to vēlētos. Katram ir savs lūzuma punkts, vēlme padoties, arī man tāda bija. Es turpināju, es nepadevos un te nu es esmu, hobiju, mīlestību aizraušanos espagriezu pareizi un izveidoju nelielu uzņēmumu. Galvenais ir darīt , nepadoties un ticēt. Liels paldies cilvēkiem kas man ir devuši atbalstu.

38 9 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Youtube ir miris, karjeras beigas. Nav clickbait? Runā par kamerām beigās, gaidiju kāpēc youtube ir miris. Tad saņemu atbildi, ka youtube nepavisam nav miris, mana dzīve kā pusei latviešu esot sūdīga un man jāatrod hobijs. Tātad, ja netaisu clickbait videos esmu sūdīgs cilvēks, tāpēc man obligāti ir jātaisa youtube clickbait video, lai es varētu runāt par kameriņām. Pasaki, kur es kļūdos.
1 0 atbildēt

Var jau redzēt, ka tu centies, bet tev nesanāk. Skatījumi un abonentu skaits par to liecina. Sāki jau kurā tur gadā, bet vairāk par 500 skatījumiem vidēji zem video neesi spējis sasniegt. Paskaties uz Uldonu, FFTV, CaK, Evelīnu - desmitiem tūkstoši skatījumi un sāka apmēram kad tu. Izdari secinājumus. 

1 0 atbildēt

slikti

0 0 atbildēt

Tad mirstiet, jau 20x redzu šos mēslus.

4 5 atbildēt