local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Sīkie Gangsteri41

472 35

Daudzi uzskata, ka tas, ko cilvēki dzird un redz ārzemju daiļradē ir patiesība. Lai arī liela daļa ir, tomēr daudz no tā, ko redzam un dzirdam ir safabricējums, lai iegūtu popularitāti. Latviešu jaunieši seko šim ''trendam'' vēl pat mūsdienās!
Neaizmirstiet nospiest like, share, ja patika video ;)



472 35 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000
Jus kad "repojat" izklausieties tāpat.
4 4 atbildēt
Man arī ir kauns ka dzīvoju Tukuma.
0 1 atbildēt

Ak dievs,kapec tadi apkaunojumi dzivo mana pilseetaa. emotion

Ko jus gribejat vins paligskola gaja (nopietni) tapec jau nejedz neko saceret. Tadiem kategorisku aizliegumu ''repot'', ja maz to taa varetu nosaukt. emotion

0 1 atbildēt

Šitie vēl dzīvi i ?

0 1 atbildēt

DaunFace ne labāki emotion

0 1 atbildēt
Vienīgos kurus es nesaprotu, esat Jūs HEITERI! Man piemēram patīk video ko taisa FunFaceTV , jo tažkārt riktīgi var norēkties, bet nu......... Lasot komentārus visiem FunFaceTV video, man vemt no visiem tiem heiteru komentāriem gribas. Viņi arī taču ir cilvēki, rakstot tādus komentārus Jūs rādat vik JŪS esat daunīgi (piedodiet bet tā ir patiesība) es pat varu,manuprāt, saderēt ka Jums nekad nebūs labāki video par FunFaceTV. BET jebkurā gadījumā NEVIENS NAV IDEĀLS!!!
1 3 atbildēt

Nesatraucās līmenis kā viņiem tā jums ir vienāds emotion

6 8 atbildēt

DaunFaceTv.

3 7 atbildēt

blja... pedejo reizi iekomenteshu sho kartejo suda rakstu. 

Noskatoties kartejo sho sviestu pazaudetas kartejas 5 min no dzives pilnigi bezjedzigi. Laikam cilvekiem neaiziet ka suudu nav verts likts neta! 

Vot kads temats sheit tiek apspriests? par to ka kkadi malaljetkas iemacijushies alfabetu un paris vardus saliekot kopa uztaisa treku? to pat nosaukt ta nevar.

Jabal vnk shito murgu es nesaprotu ka spoki.lv vel nav banu shim meslam uzlikushi...

Iesaku visiem shim rakstam likt - nemaz nenoskatoties.

 

Video autoriem iesaku vnk vienreiz atverat acis jusu suuds nevienu neinterese. Ejat nodarbojaties ar ko noderigu nevis shtadus meslu video taisat. 

0 5 atbildēt