local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Karalis Krievijā3

53 3

Šis raksts, šī diena ir visvienkāršākā no visām, kura saka, ka viss ir iespējams, ka var un vajag nomierināties sava ceļa meklējumos, ticības trūkumā vai slinkumā.

Piemēram, es nonācu līdz rakstīšanai tikai pēc kada mēneša tikai tādēļ, ka nespēju izprast to, ka nav vajadzīga ticība, lai kaut kas notiktu, jo viņu nevar uzreiz iegūt. Ir jāizdara parasti soļi, pat ja es neticu, ka man kaut kas var izdoties, vajag nelaist momentu, jo katrs moments ir katra diena, tā ir dzīve, liels daudzums momentu.

Lai sāktu ticēt, vajag sākt darīt, vajag vizualizēt savu mērķi vai ceļu uz mērķi, vai pašattīstību, pamazām soļot uz priekšu un saprast, ka nav neveiksmju, tās ir kļūdas, kuras ietekmē jūs un veic ceļu jūsu vietā un māca jūs. Cilvēkam nav jāpūlās un jāpretojas dzīvei, vajag izvēlēties savu ceļu un mierīgi veidot katru soli, pat tad, ja vislaik gadās tikai neveiksmes un šī ideja šķiet bezcerīga. Nav svarīgi kā ir sakārtota dzīve, nevajag bēdāties par sliktiem notikumiem, ja katru dienu iet uz savu ceļu, domāt par viņu, pamanīt panākumus un pat kļūdās un neveiksmēs saskatīt panākumus, tad agri vai vēlu parādīsies ticība un ticība pāraugs apņēmībā un pilnā apzinā, ka viss notiek tā, kā cilvēks ir gribējis. Tad pienāk zināšana, ka tas tā ir un tas iesēžas galvā, vairāk netiek ārā.

Pasaule sāk mainīties un pašam paliek vieglāk un labāk. Tāpēc atkārtošu : „pārstāj pārdzīvot par neveiksmēm, pārstāj domāt par sliktu, sāc vizualizēt savu mērķi, katru dienu centies , dari to, kas ieplānots, pavadi katru dienu tā, it kā viss jau ir izdevies, dzīvo ar smaidu, saskati labo visā, atceries par mērķi, atbrīvo prātu no netīrumiem, saproti, ka viss izdodas viegli, nepārdzīvo, ja neizdodas paveikt plānoto, bet nepadodies slinkumam, katru dienu dari , sper mazītiņu solīti, jo atceries, ka mazs solītis ir daudz reizes lielāks par stāvēšanu vienā vietā.

Es zinu, ka tev pietiek laika, lai darīt ieplānoto katru dienu, tikai gribas atpūsties, padarīt ko bezjēdzīgu, neuztraucies, to arī uzspēsi izdarīt, tikai sākumā pacieties, pamoki slinkumu, radi līdzsvaru jūsu attiecībās, piespied sevi , jo tad, kad izdarīsi kaut ko mazu, jutīsies labāk nekā to neizdarījis.

Slinkumam ir tieksmu ņemt virsroku katru dienu, atceries, ka ticība pienāks, vajag tikai katru dienu likt soļus uz priekšu un skatīties uz mazajiem panākumiem, agri vai vēlu, neskatoties ne uz ko, pasaule pagriezīsies pret tevi un saule atkal iespīdēs sirdī.

Paldies tev Latvijas Karali, Dievs, Pasaule, Cilvēki, Visums, Saule, gaiss un ūdens, paldies par šo momentu.



53 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

emotion

2 0 atbildēt

Tas video... emotion 

0 0 atbildēt

Nu kas tas par mēslu... emotion

0 0 atbildēt