local-stats-pixel fb-conv-api

Kvalitatīvs latviešu video0

1.Jūnijs, diena pirms "Monster Energy Superkauss" 3.posma Dobelē. Skolā visus parādus esmu nokārtojis un varu kopā ar Ghetto MX Team doties uz Dobeles pusi, lai nakti pārlaistu netālu esošajā kempingā „Niedras". Vakaru pavadu aktīvi -- peldoties, spēlējot bumbu, bet galvā visas domas rosās tikai ap nākošās dienas gonku. Gulēt eju savlaicīgi, lai spēka pietiek visai nākošai dienai.
2.Jūnijs, sacensību diena. Ceļos 7:00, rīta duša, rīta tēja, brokastis un varam doties uz Ceļa Ēzeļu trasi Dobelē. Līdz trasei nonākam bez liekas aizķeršanās.
Lai gan pulkstenis ir tikai ap 8:00 jau nojaušu, ka diena būs KARSTA.
Kvalifikācija: Tehnisku iemeslu dēļ šajās sacensībās nevarēju braukt ar savu mocīti, tādēļ paldies komandas biedram Arvim Grinbergam, kas iedeva savu moci uz šo gonku. Kvalifikācijā bija nedaudz grūti pierast pie aizlienētā motocikla, tāpēc arī rezultās nebija no tiem spožākajiem -- 7. ātrākais laiks.
1. finālbrauciens: Neesmu kļūdījies, svelme milzīga, termometra stabiņš rāda +27 °C, bet tas netrucē koncentrēties uz pirmo startu.
Kā jau man ierasts, starts nepadodas tā kā vēlētos, tikai 10.-11. vieta.
Brauciens garš- 12min. + 2apļi, tāpēc veiksmīgi izdas apsteigt lēnākbraucošos un aizcīnīties līdz 4.vietai. Ar parādīto sniegumu esmu apmierināts, lai gan bija grūti pierast pie mocīša, un kārtējo reizi pievīla tieši starts. Bet nu jau visas cerības uz 2. bruaciena startu.
2. finālbrauciens: Saule nebaidz lutināt kuplā skaitā atnākušos skatītājus, jau +29 °C, par ko es neesmu tik lielā sajūsmā. Visas domas tikai ap un par startu. Diemžēl starts ne pa kripatiņu labāks, kā 1.braucienā -- 11.-12. vieta. Konkuretni bija tiešām ātri un līdz finiša karogam izdevās pakāties tikai pāris vietām augstāk, precīzāk finišā 10.vieta. Ar braucienu neesmu apmierināts, īsti nespēju ieiet ritmā un protams atkal starts...
Rezumē: Abu braucienu summā ieņēmu 6.vietu, ar ko protamas, ka neesmu apmierināts, jo mērķis ir tikai viens -- uzvarēt. Noteikti strādāšu pie sava starta, lai jau nākošajā Superkauss posmā, kas pirmo reizi norisināsies ārpus Latvijas robežām, Igaunijā, Tartu, 21.07.2013, spētu uzrādīt daudz augstvērtīgākus rezultātus.
Par organizatorisko pusi -- viss tiešām bija noorganizēts lieliski!
Paldies atbalstītājiem, paldies organizatoriem, paldies sponsoriem: Ghetto Games, SIA "Cēsu Miesnieks", SIA "PRYOR CONNTRACTS LATVIA", Z/S "Liepavoti", SIA "Vilders", "Latvijas Motokrosa Akadēmija", "OMX Graphics", SIA "Baltic Moto Parts", ADRENALIN.LV, Nacionālā Motosporta Asociācija, SHOEI, A/S „Smiltenes piens"
Konkuretni, Tartu parādīšu, kur vēži ziemo! :)
RG48
#ghettoMXteam #superkauss #RG48 #ghettogames



21 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000