local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiktu, ja starp NATO un Krieviju izceltos militārs konflikts?10

Atbilde uz šo jautājumu būs redzama šajā video. Kāds YouTube lietotājs publicējis breaking news tipa montāžu par to, kas notiktu, ja NATO un Krievijas starpā izceltos militārs konflikts. Teikšu godīgi, scenārijs bija ļoti ticams un man jocīgi palika skatoties, it īpaši beigās. Šī visa ir tīrā fantastika un nekas no redzētā vai dzirdētā nav patiesība, tomēr izslēgt iespēju, ka šis viss tuvākajā laikā varētu notikt nedrīkst. Krievija joprojām turpina savu militāro pulcēšanos ap NATO robežām un, kā šis video uzskatāmi parādīja, ir vajadzīgs tikai viens vienīgs šāviens pretinieka virzienā un var sākties īsta elle.

73 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ja bez kodolkara tad krievija dabūtu pa bikšām. bet ja būtu kodolkarš tad Lielākā daļā cilveku atgrieztos akmens laikmetā.

14 2 atbildēt

Beidzat fantazet ar to kodolkaru.

11 2 atbildēt
Nato kopējais spēks ir 5x lielāks nekā Krievijas. Nato vienkārši padomātu par cilvēka dzīvībām nekā krievi, kas spridzinātu kā tādi Allahi. Tad Nato vnk. "nu, ta neko" un pogu piespiež un Krievija vairs nav emotion
14 6 atbildēt

Mēs te vairs nečatotu emotion 

7 0 atbildēt

Sūdi notiktu

6 0 atbildēt

Ja godīgi? Tad neredzēju konkērtu NATO rīcību. Nevis konkrētu,bet asu pretreakciju.

Kopumā,bēdīgi.

5 0 atbildēt

Labāk jau - pat nedomāt, kas būtu, ja tā notiktu!

Kaut gan, tas vecuma marazmu piedzīvojušais krievijas fīrers - nav prognozējams!

3 1 atbildēt

Ja sāktos karš starp NATO un Krieviju, uzvarētāju būtu grūti paredzēt, bet savā ziņā uzvarētājs arī būtu zaudētājs. Vienīgais ko es zinu, ir tas ka mums būtu pakaļā! Polija, Lietuva, Latvija un Igaunija būtu karstais punkts.

P.S. Kāpēc Krievijas Armija pulcējas pie NATO robežām? Jo tā ir jādara? Katra normāla valsts uz visām savām robežām liek karaspēku. Arī mēs savu armiju liekam pie Krievijas robežas. Tur nav nekā nepareiza.

2 1 atbildēt

Noskatoties šo te rodas diezgan drūma sajūta.

Ņemot vērā pēdējā laika krievu aktivitātes, modrību nedrīst zaudēt ne mirkli. emotion

3 3 atbildēt

Amīšiem karavīru resurs ir daudz lielāks. Un par militaro budžetu nerunajot. Krievija apdirstos 1 un 2  emotion  Amerikas gaisa spēki vispār ir milzīgi. Tā ka vateni raudi vien tālāk.... emotion 

0 0 atbildēt