local-stats-pixel fb-conv-api

Kara reālie skaitļi!3

Šis raksts man ir tuvs, jo pats interesējos par WW2, WW1, un citiem kariem. Man patīk skatīties filmas par karu, sēdēt vēstures stundās/lekcijās. Šis ir viens no galvenajiem iemesliem kādēļ iestājos jaunsargos.

Šis video atēlo reālos zaudējumus. kuri pēc manām domām varētu būt tuvi īstajiem.

Video nav manis veidot, bet ļoti interesants un pamācoš.

Video ir Angliski, tādēļ ja kādam ir problēmas ātri izskaidrošu kas tad tur īsti notiek. Ja jums nav problēmu ar Angļu valodu.. Nu malači un skatieties video!  :pokerface: 

 Tātad tiek parādīti valstu karogi (Kuri apzīmē valsti) Un to zaudējumi, gan civilie, gan militārie. Katra cilvēka figūra = 1000 Īstie cilvēki, kuri krita kaujās, tika nogalināti koncentrācijas nometnēs.Tā pat tiek parādītas Lielākās kaujas, un zaudējumi tajās. Parādīta laika tabula, uz kuras arī ir atēloti visi šie zaudējumi, un uz šīs tabulas var redzēt kādā laika posmā krita visvairāk cilvēku.

Kā jau teicu, arī civilie zaudējumi šeit ir pieminēti, un šo cilvēku nāves iemesli galvenokārt bija koncentrācijas nometnes, bads, pašnāvības (Izvarošanas dēļ), un citi.

Kopsavilkums (Neskaitot Japānu un Ķīnu) +/- 41M

Kopsavilkums (Kopā ar Japānu un Ķīnu) +/- 70M

WW2 bija vissmagākais karš pasaules vēsturē zaudējumu ziņā. Ļaušu ielūkoties dažos skaitļos tiem kas ir pārāk slinki lai skatītos video :/

WW2 - +/- 70M

WW1 - +/- 15M

Napoleona kraš - +/- 4M

30 gadu karš - +/- 7M

Ķīnas civilkarš - +/- 3M

Man bija prieks veidot šo rakstu, ja vēlaties lai uztaisu vel kādu daļu par kautko raksties komentāros, par ko un es pacentīšos uztaisīt to.

Atcerieties karš ir slikts null , un naudu nes tikai dažiem cilvēkiem.  null 

35 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
tas vel ir nekas salidzinot ar to kas tika nogalinati "Dieva" vardaa..
7 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt