local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds patiesībā ir UldonsTV?130

200 80

Visi domā, ka zina, kas viņš ir. Šajā video redzēsi kāds viņš ir patiesībā!

200 80 130 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 130

0/2000

ok, tev jau labaak zinaat ;d

4 0 atbildēt
Not sure if trolling or actually retarded. Tā kā fanfeistīvī fani īpaši izceļās ar zemām prāta spējām, pat nebrīnītos, ja kāds pokemons šādu komentāru iekomentētu pilnīgi nopietni.
4 0 atbildēt

Skatos,ka fuckfacetv pat administrācījā ir advokāts emotion

Paļubomu mīnuss nopelnīts emotion

4 0 atbildēt
Labi, es jau saprotu, ka esi trollis ar nodomu kādam pamatīgi sagandēt nervus, tāpēc beigšu ar tevi čakarēties. Nav jēgas ar tādu anonīmu zeķi strīdēties.
4 0 atbildēt

ne velti vinjsh tev ir bijushais, jo ar mau*aam nepinaas ;d (bet pienjemu ka shis te komenteetajs ir kkursh no fuckface dauniem, jebshu shemale) so whatever

4 0 atbildēt
Tavu interneta draudziņu spēks ir smieklīgs ;D
4 0 atbildēt
Kādās pieaugušo sarunās ?! Bļa puika , tev vēl nav pubertātes vecums , tač izaudz pirms raksti kautkādu mēslu !
4 0 atbildēt

Pārsvarā dzērumā? Vai, ja nav kur palikt? Nu, nemelo vismaz sev!  emotion 

4 0 atbildēt
Ev, tu anonīmais varoni aiz monitora jūties stiprs? Fuckfacetv vienīgie skatītāji ir 10 gadīgi bērni vai cilvēki ar dauna sindromu, izdari secinājumus kas tu esi.
5 1 atbildēt
Cik tu vari dirst debīlais skuķi ?! Tač beidz sapņot , neesi tu nekāda skaistā , kā arī diezvai tev ir tik daudz paziņu . Tavi komentāri vien pierāda ka neesi normāla , laikam atpalikusi kas to vien māk kā rakstīt par to ka ša mūs visus apdauzīs tavi draudziņi , un ka policija ša būs jav mums pie durvīm ?
3 0 atbildēt
Zem šī fuckface video pavisam noteikti ir visinteresantākue komentāri emotion Gan sīkā kas sapņo par puišiem kas viņu par smalkiem restorāniem vadā , gan kautkāds sīks neattīstīts čalītis kas stāsta noslēpumums par to ka šie pamuļķi ar saviem video pelna tūkstošus nelegālā veidā (Es jav neko negribu piebilst , bet lai turpina sapņot , un apzinās k Yt ir viena no pasaulē lielākajām vietnēm , līdz ar to nekādu "čītu" nav iespējami . ) emotion Reāli , Jūs sīči , apzinaties , ka bezsakaru rakstat , un domājat ar dirsu ?
3 0 atbildēt

vai varētu izbeigt sevis apkaunošanu? šis vairs nav smiekīgi. 

3 0 atbildēt
Akd, tev tiktiešām ir tik ļoti sakāpis galvā? Latvijā ar youtubi nopelnīt NEVAR. Paskaties CaK video par šo tēmu, saulīt, tad labāk sapratīsi tās lietasemotion
3 0 atbildēt

Kādi pāris tūkstoši youtube naudas?? Viņi pat 3 eiro ar youtubi nenopelna, kur nu vēl pāris tūkstošus, ko noziedot! Tu nesaproti, ka Latvijā ar youtubi nopelnīt NEVAR! Varbūt ASV, bet ne jau nu Latvijā! Lai nopelnītu, vajag vismaz 1000,000 skatījumus, un šo skaitli Latvijā nesasniegt!

3 0 atbildēt

tev ir vairāki, jo esi mau*a

3 0 atbildēt

pelnīts mīnuss

3 0 atbildēt
Tu laikam ņirgājies. 😂 viņiem labi, ja pa mēnesi viens sakarīgs video iznāk. 😂 tie viņi debīlie jociņi un viss pārējais ir galīgi garām. 😂
3 0 atbildēt

ok sarunāts emotion

2 0 atbildēt

;d;d;d;d droši dari to. es esmu ļoti sabijies,ak nē ko tagad. ko tad teiksi mentiem? to ka es tevi pa mau*u nosaucu? ;d;d;d;d es varu vēlreiz nosaukt.

2 0 atbildēt

emotion emotion emotion emotion es eju  stalkot tevi arii dziivee, jo atradu peec ip muahhhahah

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »