local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ticami melot3

30 0

Mūsdienās sabiedrība ir iekārtota tā, ka pat ikdienā mēs izmantojam mazos melus, kaut vai tās pašas labās manieres, arī ir sava veida izlikšanās.

Arī šķiroties mēs pieticīgi nosakām- vaina nav Tevī, tā ir manī, kaut gan īstenībā jau partneris mūs nepamierināja. Tāda nu ir tā dzīve, tāpēc ir svarīgi iemācīties mānīties, tā, lai neviens to nepamana. Lūk, daži padomi, kas palīdzēs noteikt vai cilvēks melo vai saka patiesību!

Tikai nervozs?

Melošanai reizēm ir līdzīgi simptomi kā nemieram, bažām. Padomā, arī Tu kad mēģini manīties sāc nedaudz uztraukties, arī citi cilvēki dara līdzīgi. Tāpēc pavēro kāda ir cilvēku rīcība. Ja viņi visu laiku bijuši mierīgi, bet pēkšņi sāk uzvesties dīvaini, tad padomā vai tas ko viņi stāsta varētu būt taisnība.

Maskēšanās

Pārrunājot svarīgus noteikumus cilvēks aizskar degunu vai berzē rokas? Tas ir tikai normāli, ķermenis nemāk melot, tas ir tāds kāds ir. Arī tad, kad bijušo ASV prezidentu iztaujāja par viņa laulības pārkāpumiem, viņa ķermeņa valoda jau sniedza atbildi pirms viņš skaļi ko bija pateicis.

Ārējā nervozitāte

Ja vēlies melot, tad mēģini savu acu skatienu un roku kustības savaldīt, tās ir pirmās kustības, kas nodod. Neviens neizskatās tik nervozs kā cilvēks, kurš mēģina izlikties mierīgs.

Smaids

Lai arī mēs uzskatām, ka cilvēks, kurš melo smaida vairāk, tā tomēr nav tiesa. Jaunākie pētījumi pierādījuši, ka smaida vairāk tieši cilvēki, kuri saka patiesību. Tā teikt, nav jau par ko nesmaidīt!

Uzticies instinktiem

Visas iepriekšminētās pazīmes ir svarīgi atcerēties, tomēr nekas Tev labāk nepateiks, kurš melo, kā intuīcija. Cilvēks ir kā smalks melu detektors.

Vai arī Tu ikdienā mēdz mānīties? Vai uzskati, ka pieklājīgas manieres arī ir sava veida meli?





30 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

es visu laiku meloju, meloju vecākiem, meloju kaimiņiem, draugiem, paziņām, administrātoriem. Man vispār uzticēties nedrīskt, es pats sev neuzticos, pat šobrīd par visu šito es meloju un neviens tā arī nesapratīs kur es saku patiesību, kur melus emotion

3 0 atbildēt
EAS avatarsEAS

jā.dzīvē noderēs :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt