local-stats-pixel fb-conv-api

Ja sekosi šai pasaulei un paņemsi Čipu(rfid)3

11 1

Nezinu kad, bet tad kad tas tiks īstenots plašāk pasaulē, proti RFID mikročipa implantācija kā tavu dokumentu un valūtas "maciņš" tad būs par vēlu pateikt - es tomēr ticu Dievam , proti , to ko viņš saka un māca. Čips ir zīmogs un atpakaļceļa nav.

Tici un pieņem Kristu Jēzu savā sirdī, un lūdz lai viņš palīdz tev izksaust grēku no savas dzīves. Protams krītam un veļamies, tomēr cīnamies.

Ticība bez darbiem ir mirusi ticība - proti, ja tici ka KRistus mira par tevīm, bet to izmanto kā attaisnojumu un pat necenties laboties, tu neesi izglābts tas neskaitās. IR jācenšas laboties, un nejau tas ir tev par sliktu, bet gan tāpēc lai tev dotu vairāk dzīvības.

Nejau tev kāds kaut ko sliktu grib, tieši otrādāk.. tikai cilvēkam ir tendence būt ietiepīgam un pašpietiekamam kad grib ko labu pamācīt. It īpaši mūsdienu jaunatne...principi..heh

mācieties , apgūstiet ko Dievs māca, tas ir tikai visu labā!

Es vienkārši kādreiz biju baigais "pašgudrīts" un neiesaku nevienam to baigi piekopt :)

izzini kas ir grēks lai to nedarītu un varētu veiksmīgāk izvairīties no tā.. tas nav forši, tas laupa dzīvību un iznīcina..

Draugs pasaulei ir ienaidnieks Dievam, un draugs Dievam ir ienaidnieks pasaulei.

ejot pēc šīs pasaules principa iebrauksi tikai auzās, apgriežoties un ejot pretēji, noteikti satiksi patiesību un kādu citu pa ceļam..

11 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Sākumā runāji par RFID mikročipu, un pēkšņi tu iejauc Dievu.. *Mindblown*

Es gribētu tev ielikt dislike, tikai par to, jo rakstā ir pieminēts bezsakarā Dievs.. bet es esmu par slinku vai par jauku, lai liktu dislike visiem par to ka man nepatīk kāda lieta.

 Es varētu labprātīgi uzrakstīt veselu eseju, par to kāpēc jaunieši netic Dievam, bet tagad ir 2 pa nakti, un man ir labākas lietas ko darīt, kā piemēram nedaudz pagulēt, bet tomēr es pateikšu pāris sīkumus kapēc jaunieši nevēlas ticēt Dievam (protams ne visi).

1. Jūs vecie cilvēki UZSPIEŽAT savu Dievu, liekat mums iet uz baznīcām, lūgties, dziedāt slavas dziesmas, utt. 

2. Jūs mums sakat cik lielisks ir Dievs, un ka ja ar tevi notiek kas slikts, tad Dievs dod pārbaudījumu, kaut gan vienkāršākiem vārdiem sakot dzīve vienkārši sūkā, nejau Dievs tur liek tev šķēršļus, lai pārbaudītu tavu ticību.

3. Beidzat teikt, ka Jēzus nāks drīz.. (šito jau padsmit gadus esmu atklausījies)

4. Ļaujiet mums pašiem atrast Dievu, jo jūs nevarat saviem bērniem UZSPIEST to ka Dievs ir. Jūs drīkstat parādīt, ka viņš ir, bet ļaujiet mums brīvību, lai mēs paši spētu viņu atrast.

Labi, tie bija par to kapēc mēs negribam ticēt jūsu Dievam, bet ir vēl daži iemesli, kā piemēram:

1. Dievs nav īsts, ja tu to nespēj pierādīt, tad tas neeksistē. Kā tu pierādīsi, tādu lietu kā svēto garu? Tu viņu nespēj nedz saredzēt, nedz sataustīt, nedz sajust. Tāpat ar Dievu (protams, ja tu esi saostījies krāsu daudz, tad tev sāks likties, ka Dievs runā ar tevi...)

2. Viduslaikos visi dziednieki (homeopāti) tika nogalināti, jo veidot zāles no augiem bija burvju un raganu lietas, un kā jau zinām raganas tika sadedzinātas, tātad nākamreiz kad dzer savas pretsāpju zāles atceries, ka tas ir ''pagānisms'' jo īstiem ticīgajiem ir jālūdz Dievs, lai tas attīra tavu ķermeni.

3. Protams ka jauniešiem nepatīk vecā sistēma, un ja nebūtu tādi jaunieši, kas pretotos sistēmai, tad arī tu nevarētu braukt ar savu mašīnu, sēdēt savā ērtajā dīvānā un lasīt šo komentāru, jo kādreiz baznīca bija pret visu zinātni. 

Nu ko man sāk nākt miegs, un man negribās aizmigt rakstot komentāru. Droši liec dislike, bet zini es nerakstu Dievs ar lielo burtu, tāpēc ka es viņam ticu, bet gan tāpēc, jo to pieprasa ētika. Nelikšu rakstam dislike un arī like nelikšu vismaz pagaidām.

6 0 atbildēt

Katrs cilvēks ar laiku ies savu sirds ceļu. Nemāci citus, ka to darīt. Cilvēkam ir jābūt cilvēciskam tpc, ka viņs to grib, nevis ka par grēkiem draudēs elle. iebiedēšanas tehnika Dievam nav vajadzīga, un visādi rituāli, ja Dieva nozīme nav izprasta.

Un man, piemēram, vēdas ir tuvākas nekā ebreju kristietība.

Visu reliģiju pamatā ir teiciens: dari to, ko tu vēlies, lai tev dara un tas visiem ir jāizprot un viss. Bet katrs, lai pats to saprot. Labo uzspiest cilvēkiem ar nedrīkst, jo būs pretreakcija.

2 0 atbildēt

Nu veiksmi tev ienīst pasauli un nesajukt prātā. Tev nav gadījumā visu laiku depresija, domājot cik pasaule ir nepareiza, kā to vajag labot?  Ļauj visiem dzīvot kā tie vēlas  un beidz nosodīt. Ja tu turpināsi ticēt, ka ekistē elle un ka pat tavi draugi un paziņas, kas nesekos "Kristum" tur nonāks, jo nav kristījušies, tad lēnām sāki jukt prātā.  Ja pieņemsi, ka tomēr tavs Dievs var piedot citiem, un kristietība ienāca tikai diezgan vēlos laikos, tad varbūt varēsi savu dzīvi nodzīvot nenonākot psihiatriskajā klīnikā.

0 0 atbildēt