local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta zvaigzne Auri - jauna meitene, kuras uzkopšanas video skatās miljoni3

76 1

Iepazīstieties ar Auri Kananen! Auri ir jauna sieviete no Somijas, kuras kaislība ir tīrīšana. Viņai ir gandrīz 45 tūkstoši sekotāju vietnē Instagram un 1,7 MILJONI sekotāju TikTokā. Un kas ir pats labākais? Viņa tīra bez maksas (bet tikai Somijā 😞 ).

Auri ir 27 gadus jauna sieviete, kura strādā par vadītāju kādā tīrīšanas uzņēmumā. Viņai patiesi patīk tīrīt, un kādu dienu viņa nolēma publicēt kādu tīrīšanas video vietnē TikTok. Nemanot viņai uzradās 200 000 sekotāju. Šobrīd viņas video aplūko miljoni cilvēku visā pasaulē. Populārākajam viņas TikTok video ir vairāk nekā 10 miljoni skatījumu. Visvairāk skatītie ir tieši tie video, kuri saistīti ar viņas Tinder randiņiem... Jeb kas notiek, kad čalis no Tinder uzaicina Auri ciemos pie sevis uz mājām, lai ‘izklaidētos’, un Auri jautā, vai ‘izklaidi’ varēs arī nofilmēt. Rezultāts redzams zemāk.

Forši, ka viņa lietām pieiet ar humoru, piemēram, notīrot sava Tinder randiņvīrieša netīros apavus vai iztīrot bijušā drauga māju, kamēr viņš relaksējas kaut kur tālu prom.

Būtu jau skaisti, ja mājokļa uzkopšana būtu tik viegla un ātra kā šajos īsajos video – uzsit knipi un lieta darīta. Neko darīt, katrā ziņā kārtīgai iedvesmai noderēs.

Ietago kādu draugu vai draudzeni, kam noderētu šīs dāmas apciemojums. Es tikmēr došos uzkopt. Atā.

76 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Anglija tirijam maju vecai kundzei kur izvacam ara vienu skipu ar sudiem. Gribetos redzet damu musu vidu tobrid.

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt