local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti ko krievi mēģina panākt.24

92 7

Skatoties šos video pārņem tāda nelāga sajūta ka kaut kas iet sviestā. Kāds grib laikam panākt masu nemierus vai KARU.









92 7 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Un juus shitam ticat? Tas viss ir tikai joks!-) Veel pie tam diezgan gaumiigi melns!

10 0 atbildēt

Interesanti, bet tajā pašā laikā neizklausās pēc realitātes, lai arī es nesaku ka daļa un šeit es domāju daļa nevis viss ir taisnība.

5 0 atbildēt

Noskatījos visas, jāsaka ka tam, kas šīs filmiņas veidoja ir tik bagāta iztēle, ka viņam noteikti vajadzētu izmēģināt veiksmi īstā fantastikas filmā par kādu sazvērestību, ticu ka sanāktu kaut kas labs emotion

4 0 atbildēt

Tie ir VnK Joki :D Ko veido Krivu patrioti :D

3 0 atbildēt

Krievi ir skaudīgi uz visu pasauli.Viss,kas ir Krievijā,nav tik labs kā ,piemēram,Asv. Liekas,ka viņiem ir lielummānija uz VISU..Paskatoties vien kartē,Krievija aizņem lielas platības..bet kam viņiem to,ja viņi koncentrējušies ir rietumos? Visa austrumu puse ir neapdzīvot un iznīkusi. Tajā pat laikā,krievi ir paspējuši īstenot komunismu. Un kā sanāca?Protams,ka pakaļā..Var ļoti viegli salīdzināt Z-Korejas un bijušās PSRS režījumus.Un ko mēs redzam? Ka krievi savu varu pārvaldīja kā totāli IDIOTI.Viņiem NEKAS neiznāca,viņi vairāk zaudēja,nekā ieguva! Kas notiek pašā valstī šobrīd ? Kaut vai tagad paskatieties ziņas,nemieri,nemieri,nemierie Maskavā! Bet redz,mēs esam bijusī IMPĒRIJA,varenā Krievijas kņaziste,ha..smiekli nāk,viņi vairs nav nekas..Krievija kā valsts ir LIELA problēma.Viņi atbalsta VISAS komunisma valstis-Koreju,Venecuēlu,Kubu,Ķīnu! Nost ar šo duraku valsti! Žēl tos,kuriem tur ir jādzīvo.

3 1 atbildēt

es pieņemu ka tas viss ir kā joks domāts, kgan nez, krievi jau ir tādi liekuļi, meļi, izdomās ko vien vajag lai tikai sakūdītu citus :) ļoti nepatīkama tauta.  par iphone jau vispār skaties un domā: ko?? :D tur loģika ir sky-high

4 2 atbildēt

Riktig labi video 

par rakstu ++ ja varetu ieliktu 10 +

3 1 atbildēt

Šis, protams, ir tikai joks. Ja tiešām gribi par kaut ko sākt uztraukties, iesaku padomāt - kur ASV liks to armiju, ko izvāca no Irākas un tagad arī no Afganistānas =) Kaut kas briest.

2 1 atbildēt

taads murgs :D ko tik neizdomaa! telefoni no kosmosa vaj kaa! kaa ta vinji var uzlaboties! un kapeec samsungs ta skaitaas labaaks un veel displejus aple iepeerk no samsunga

1 0 atbildēt

Pats apsurdākais ir tas, ka kāds ir iztērējis kaudzi naudas, lai izveidotu šos klipiņus.

1 0 atbildēt

kāds vispār saprot, ka šī kanāla un atbildīgās kompānijas nosaukums ir MyDuck's Vision, kas pēc būtības ir Mudaks Vision, mudaka redzējums?

1 0 atbildēt

Ar humora izjūtu viņiem viss kārtībā.. :D

1 0 atbildēt

vienkaarshi krieviem skauzh :D

0 0 atbildēt

Tie Krievi nav normāli.

0 0 atbildēt

Jāapmeklē paisofšit.rf :D

0 0 atbildēt

Da tas tak ir joks :D ironija :D

0 0 atbildēt

tads marazms :D

0 0 atbildēt

Te nav vainiga tauta, te vainigi MUDAKI.

0 0 atbildēt

Ieraudzitu to Krievijas prezidents pats aizietu un piekautu tos kuri izveidoja so te murgu, jo viņš saprastu, ka šīs te murgs var iesākt karu!

0 0 atbildēt

Zazvērestību teoriju ir daudz. Bet nu noteikti, zem visa šitā slēpjas kas daudz nopietnāks. Un, manuprāt, tas ir varas iegūšana pār pasauli, vai to dara viens cilvēks, vai vairāku kopums, tam nav lielas nozīmes.

0 0 atbildēt