local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti ar kuru galu domā vecāki...4

17 1

Vienkārši fascinē, ka vecāki ta vienkārši ļauj bērnam spēlēties ar čūsku... emotion



17 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Man vairāk žēl tās čuskas, nekā tā bērna.

2 0 atbildēt

Man gribētos tam sīkajam iesist emotion mazais pamuļķis... Nē labāk man gibētos iesist vecākiem par to, ka audzina tik pat debilus bērnus.  Varu derēt tā ir klaiskā krievu "urlu" jaunā ģimenīte. Apiniša reibumā uztaisija atvasi kuru audzina pēc tik pat debiliem principiem un turpina parazitu rasi.  Labi.  ieraudzija čūsku, no labi, lai sikais paaizstiek nedaudz. Bet nejau ļaut lai spīdzina un spaida un stāvēt malā, filmēt ka viņu  spermas gabals moka dzivniekus. Sīkais saprata ka mocit čusku ir labi, izdomās ka jamoka kaķis, iemetis akā un skatisies ka lēnam mirst. Vēl sauks savu super gudro mammu lai atnāk ar kameru pafilmēt un fonā, kā ar gonoreju slims zirgs pazviedz.

 

2 0 atbildēt

Labi tas bija zalktis (vismaz tā izskatījās), bet tas sīkais nākošreiz tā ar odzi izdomās paspēlēties .. Kur vecākiem prāts?!

1 0 atbildēt

Nu pricipā tai čūskai ir lielākas bailes no cilvēkiem,nekā cilvēkam no čūskas. Zalkis arī var sāpīgi iegrābt, sarkanums paliks toč :). Bet ja vecāki redzēja ka zalktis, tad jau nekādas briesmas nav. LV tāpat tikai divas čūskas vien ir, a vot tur brazīlijā un citur,kur vecāki iedod kobru(ar neizrautiem indes zobiem), lai mazulis spēlējas, ir mazliet extreme :D . Bet ka redz viss labi beidzas un bērni izaug lieli un veseli :) 

1 0 atbildēt