local-stats-pixel fb-conv-api

Heiteri Novēlēja Mirt92

807 63

Kaspars nonāca slimnīcā. Tas notika negaidīti. Viņš pārcieta operāciju. Kādā stāvoklī ir viņš, kā jūtas un kas notika, par to video!

Novēliet spēku un izturību!

Otrās dienas videoklips!

Trešās dienas videoklips!

Ceturtās dienas videoklips!

Piektās dienas videoklips!



807 63 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

Paši taisa debīlus video izaicinājumus, kuros rij visādus sūdus līdz nonāk slimnīcā un pēc tam vel vaino citus (heiterus) pie savām nedienām! emotion

82 10 atbildēt

Vai, vai.

Kādi visi labi pēkšiņi.

Paies pāris nedēļas, puiši sāks taisīt jaunus video, un atkla tie lielie labavēlētāji dirsīs no visas sirds.emotion

72 4 atbildēt

Kuņģa čūlas plīsums, uzēdiet vēl kkādu zemi, un dzeriet visādus mēslus! emotion

48 4 atbildēt

Tiem heiteriem domājiet ko runājiet, nevienam cilvēkam nedrīkst novēlēt nāvi! emotion Un video autors malacis, ka draugu apciemo katru dienu emotion Un jā pašam Kasparam veseļojies!

52 11 atbildēt

lol, par nāves vēlēšanu runājot, kurš teica, ka tavs draugs nosprāgs no nekā nedarīšanas. Un vainot heiterus to, ka džeks slimnīcā nonāca, ir galīgi garām. 

45 4 atbildēt

Tā bļa ir ka visus mēslus bāž mutē! Varbūt video nūģi beidzot nāks pie prāta emotion

42 8 atbildēt

Heiteri ar komentāriem izraisīja zarnu plīsumu...emotion Tu vēl dzīvo viduslaikos?:

Tu pats smejies par čoma veselību uztaisot tādu glupu video lētai publicitātei. Ko tu darītu, ja sanāktu pavisam sūdīgi un viņš atdotu galus? Arī taisītu video un gvelztu par heiteriem? emotion

Lai čalis ātri veseļojās!

34 8 atbildēt

Karma vecītemotion

24 2 atbildēt

Tik daudz plusu attiecībā uz mīnisu skaita jums vēl nekad nav bijis! emotion 

16 0 atbildēt
Es ielieku internetā komentāru, ka man nepatīk šis video. Viņi mani pieskaita kaut kādiem tur hateriem. Čalis nokļūst slimnīcā. Viņi pasaka, ka vainīgi ir t.s. hateri. Rezultātā es pat muti pavērt nedrīkstu, jo redz, man var draudēt tiesa...
14 0 atbildēt

Novēlu veseļoties, taču šajā ir arī drusku morāles tiem, kuri mīl visus tos gastronomiskos izaicinājumus - saudzējiet sevi, savu oraganismu, piebremzējiet gan paši, gan arī vismaz saviem tuvākajiem neļaujiet to darīt, jo kuņģa čūlas plīsums (ko sirdzējs pieminēja video) nav nekāda joka lieta (salīdzinājumam jau pati kuņģa čūlas esamība nav nekāda medusmaize). Puiši, starp citu, kad būs nākamais inbox vai tamlīdzīgu spēļu video?

13 1 atbildēt
Man tava drauga nav žēl ,lai neēd melnzemi un nedod dzert tualetes poda ūdeni ,kurā ir visādi sūda baktērijas. Esmu heitere un saku ,lai jūs te nerādieties ka sakāt šis portāls ir mēsls ,bet novēlēt citam nāvi tas ir slimi.
10 0 atbildēt

Heiteriem viss nāks atpakaļ, it īpaši tiem, kas novēlēja nāvi...

Turies!

20 12 atbildēt
Karma!Tas ir ta birthday video dēļ tu viņam iedevi dzert tualetes udeni un uzstaisīji bēres ,tas gandrīz piepildījas ,ta ir arī tava vaina!!!!
8 0 atbildēt

Tas, ka tev kāds kautko novēl, tevi nekādīgi nevar fiziski ietekmēt, vienīgi morāli. Tas pats kas ar dievu, lūdzas lūdzas, ***aks, sakritība, eu, viņš tak eksistē.. Nemaz nerunāsim par ekstrasensiem un tamlīdzīgiem sūdiem.

Mēs esam daļiņu kopums kuras fiziski var ieteikmēt tikai fiziskas lietas. THE END

11 4 atbildēt

0 Tallent

7 1 atbildēt
Turās veči.... :o piekāš tos mazos perdeļus kas tik dirš vienā rindā. Lai iet un pamperus nomaina siikie nekauņas. Turi buri Kaspar! Visu to labaako!
12 6 atbildēt

Protams novēlu veselību!

itkā popularizējat veselīgu dzīvesveidu un sportošanu.. tikai šitā kaite parasti neveselīgas pārtikas lietotājiem un divlitrīgo dzērājiem.. cik dzirdēts var ar no stresa dabūt.. ,bet šitik tālu ielaist jaunam džekam.. parasti jau līdz plīsumam nonāk tikai tie kas vispār par veselību nerūpējas.. tā teikt zinu arī savus vienaudžus ar kuņģa problēmām.. no sākuma gastrīts pēctam čūla.. ,bet mēreni iesūc aliņu (kas nav labi) un ieēd asākus ēdienus, bet dzīvo un viss ok.. zem skalpeļa nav jāiet..

6 0 atbildēt

Es tā izskatījos pēc kuņģa vēža operācijas. Man gan bija vairāk vadi un katetru pievienoti un viss sākās no ielaistas kuņga čūlas, atvilņa (GERS) un kaut kādas bīstamas baktērijas, protams, vēl iedzimtība nav izslēgta. Ja es neaizietu vēl šodien kobru ''norīt'', tad tā arī mocītos ar gastrītu vēl daudzus gadus uz priekšu un vēzis plestos plašumā. Tāpēc saudzējiet sevi, domājiet ko ēdiet un dzeriet, izvairieties no nakts darba, neēdiet steigā, ieturiet regulāras maltītes, izvairieties no stresa, mīliet sevi. To es jums no savas dzīves rūgtās pieredzes iesaku.

5 0 atbildēt

emotion Nevajag zemes rīt un visādus mēslus dzert veselības nav žēl?

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »