local-stats-pixel fb-conv-api

Graffiti uz Latvijas Universitātes21

93 3

Šonakt sanāca beigt darbu nedaudz vēlāk nekā parasti. Kā vienmēr gāju uz Origo pusi, lai paspētu uz pēdējo transportu, taču jau no attāluma tukšajā ielā pamaniju kaut kādus 2 čaļus tumšā apģērbā. Tuvojoties sapratu, ka viņi uz Latvijas Universitātes plakāta, kurā vismaz agrāk bija rakstīts LU Māja, pūš kaut kādu graffiti. Iespējams, ka pūta tikai viens, bet otrs visu notiekošo iemūžināja, taču īsti saprast nevarēja, jo mēģināju ļoti neuzkrītoši to visu iemūžināt no malas.

Interesanti, ka pa visu to laiku garām pabrauca vairākas automašīnas, taču neviena pat īsti nepiebremzēja, un arī cilvēki neuzdrošinājās iet garām.

Pēdējo sabiedrisko es nokavēju, tāpēc nācās dažas pieturas noiet ar kājām. Šonakt vairs nav spēka izteikt visu, ko es par šo domāju, taču labprāt dzirdēšu spoku viedokli.

UPDATE. Te arī atrisinājums

Kas tad īsti notiek LU?




93 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Mentiem pohuj emotion

20 0 atbildēt

ciest nevaru šitos čīkstētājus - neviens neapstājās un nepārmācīja ļaundarus. "es viens tāds apzinīgs stāvēju un ar telefonu filmēju..." emotion varēji izmantot telefonu tā primārajam mērķim - zvanīšanai. moš ka policaji vnk nepamanīja, bet pēc tava zvana būtu rīkojušies. tā ka pameklē skabargu savā acī

17 2 atbildēt

nu novienas puses respect pret artisitem, man grafitti ljoti tva teema ir, no otras puses vareja labaku vietu izveleites...

6 0 atbildēt

Iebāzt tos baloniņus šiem govnohudožņiķiem tādās vietās, lai būtu sapīgi pat eksistēt. 

Atvainojiet, nevarēju noturēties: ciest nevaru idiotus, kuri ar savu "dīžo mākslu" kropļo arhitektūru.

11 6 atbildēt

Skaties ka menti nav pie durvīm kādu dienu emotion 

1 0 atbildēt

Menti prost labākie :D

1 0 atbildēt

nu a ko viņu tur beigās uzpūta? sapratu tikai, ka beigās bija "...lv". nu ja tur ir kas jēdzīgs, baigi forši. ja tur ir spams, galīgi neforši, ja vnk kkāds tags, vnk stulbi. tā it kā nebūtu graustu, uz kuriem izpausties. es jau saprotu, ka tie grausti nav centrā, bet  tomēr cilvēki ir naudiņu maksājuši, lai to reklāmu dabūtu gatavu, a tur atnāk divi un kko uztago ;D pie kam, reklāma sakarīgam pasākumam nevis kārtējā "nopērcmani,esmuforšs".

1 0 atbildēt

izrādās viss kārtībā un uztraukumam nav pamata http://www.spoki.lv/paparazzi/Launais-grafiti-pie-LU/546517

:D

0 0 atbildēt

čalim uzmanīgāk jādarbojas, drīz par šito vēl mūža ieslodzījumu ķers

1 2 atbildēt

žēl, ka menti viņus neieraudzīja

0 1 atbildēt

Nepatīk man tie grafitti! Fui. Tie ir domāti sīkiem marihuannas pīpmaņiem ar platām biksēm, Ipodu un, kas domā, ka vārds "ghetto" ir pārākā stilīguma apzīmējums.

0 1 atbildēt

Graffiti the sky!

0 1 atbildēt

Vienu baloniņu dirsā, otru izpūst acīs, trešo iestumt rīklē. Jāklapē šitie kretīni ir bez žēlastības. Lai iet savā mājā sienas apzīmē, kropļi jobanie!

0 1 atbildēt

Visu cieņu! Čaļiem baigie ķekari. Runājot par PP, tad varu teikt, ka viņiem pēdējā laikā ir viss vienalga, tas skaidrojams ar zemo algu izmaksām attiecībā uz patruļu skaitu utml..

0 2 atbildēt