local-stats-pixel fb-conv-api

EDART.TV - Gricmaņa kāja!32

530 8

Ar Mārtiņu bijām norunājušī tikties,pie "Laima" pulksteņa lai iedotu viņam drēbes un aizvestu pie ārsta lai apskatītu viņa kāju,bet diemžēl viņš neieradās un mēs gājām meklēt.Lūdzām twiterī cilvēkiem atsaukties,vai kāds nav redzējis viņu,un kad mēs jau gribējām atmest ar roku pienāca meitene vārdā Eva un pateica ka Gricmanis atrodās Merķeļa ielā,bet viņa vairs tur nebija,tad dēvāmies uz viņa mīļāko tuneli ZZ un tur mēs viņu atradām.....

Konta nr:
A/S SEB Banka LV03UNLA0050006935812
Saņēmējs Edgars Aivars

Vai PAYPAL
edgars.aivars@inbox.lv

Veidoja:
Videomākslinieks
Artūrs Lapinskis

Producents
Edgars Aivars

Mūzika
Reinis Ūdris (MoreThanSilence)

Seko MUMS:
twitter.com/edarttv
draugiem.lv/edarttv
instagram/edarttv

Kontakti:
edart.tv@gmail.com



530 8 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

psihenē viņam arī ir vieta.Vēl pamēģiniet kāds man ieskaidrot,ka viņš ir pilnīgi normāls.

2 2 atbildēt

Turies Mārtiņ! 

2 2 atbildēt

Pag pag. Preškam tur tie konta nummuri?  Atkal naudas ubagošanai? Kādēļ lai cilvēkiem butu  jastrādā japelna nauda, un tad tā jaziedo kautkādam slinkam  bomzim? Reali viņš varētu strādāt un pelnīt pats, bet viņs to nedara, jo ir ir reāli slinks salašņa, kas vēl aizvien naivi tic ka ir kautkāds maestro. emotion Tādam ne centu. Lai beidz vienreiz parazitēt un atrod kautkādu vienkāršāko darbu. 100% ja melkētu, tiktu kadā celtniecibā pa paligstrādnieku vai kautvai par sētnieku. Edit: kautgan noskatoties to video.. emotion tomēr viņam ar to darbu būtu tā pagrūtāk, izskatas ka čalim ar mozgām kautkas nav īsti riktigi. emotion Bet šā vai tā. tādam ziedot tāpat neredzu jēgu, kas pats aiz nolaidibas sevi iedzinis sūdos.

21 21 atbildēt

Psihene ietekmēja viņa prāta spējas. EDart.tv paši vainīgi , ņirgājās par viņu iepriekš , un tagad gaida nopietnu attieksmi no Gricmaņa.

1 2 atbildēt

Lai palīdz tam Gricmaņa kungam tikt pie vismaz invalidātes otrās grupas. NU jā viņš baidās no slimnīcas

nu man jav liekas ka pie ārsta neaizies jo baidās.

cerams ka alvejas puķe palīdzes. Būtu jav labi ja pamēģinātu kliņģerīšu ziedi, KLIŅĢERĪŠU ZIEDIEM ir izteikta pretiekaisuma, nomierinoša iedarbība. No drogām gatavo uzlējumu, ko lieto ārīgi brūču dziedēšanai, grūti dzīstošu čūlu un vēnu iekaisumu ārstēšanai.

0 1 atbildēt