local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvosim mūžīgi ?2

12 0

Kaut kas briest un tas nav roltons!

Es piemēram nevēlos dzīvot mūžīgi..

Tie antiņi iet pret visiem dabas likumiem un Dieva kārtību,

p.s. tavs viedlārunis tev atņem dzīvību draugs, tev pat liekas ko gan es darītu bez tā..noliec viņu plauktiņa, paņem veco podzinieku un sajūti sevī vairāk dzīvības un cilvēka, nevis visu laiku zondē!

tu pat nespēj iedomāties ko tas aparāts tev nodara..tev pat nav nejausmas , jo tas taču ir tik "kūl"

pat džobsa kungs nedeva spēlēties savējiem ar saveim izgudrojumiem, un hitlers ar koliņu dzirdīja visus ebrejus un savus ienaidniekus un gūstekņus lai tikai tie atūdeņotos un kļūtu par zombīšiem..

Atceros kādreiz pat mazajās klasītēs bija svēdienas skola.. lai gan man nelikās interesanti jo biju mazs velnēns, bet tagad saprotu ka bez sīs mācības cilvēks nav cilvēks un tikai plosto pa savu dzīvi..

Apgūt to ko māca Dievs, nav reliģiski un hz vel kā to cilvēki sauc, cilvēki domā ka Dievs ir nolikts tur augšā lai mēs viņam prasītu visu ko vēlamies, un ja nedabūn tad viss, nav viņa, vai arī ja kas slikts notiek ar tevi vaino bieži vien Dievu -nu parasti.. bet cilvēks jau nesaprot ka Dieva mācība ir dota cilvēkiem lai viņiem būtu laimīga un piepildīta dzīve, ka tas ir priekš cilvēkiem nevis pret viņiem..

Ar tevi tā nebūtu noticis ja būtu nedaudz Dieva mācības tevī :) un kad sāksi par to interesēties cerams, un iegūt šo mācību - apsolu teiksi: Ak Dievs kāds es biju muļķis, ja vien es šo būtu zinājis būtu aiztaupījis daudz viskautkā..

Autoskolā tu taču arī ej apgūt noteikumus lai droši un zinoši varētu braukt pa ceļiem, tāpat ir ar Dieva mācību (skolu) tu to mācies lai varētu pilnvērtīgi un patiesi piepildīti dzīvot :) Bet tie kam nav ne jausmas un pat ne mazāgās intereses par to nekad nesapratīs par ko es runāju tāpēc iedrošinu varbūt neņemt un nesākt ar to grāmatu, bet YT - uzmeklēt jebkuru sev interesējošu jautājumu par Dievu (jesus). - SandalsChurch ir ļoti labs ar humoru un viegli klausāms un pamācošs, kas daudziem mūsdienās trūkst..

Kāpēc tehnoloģijas tik strauji attīstās , kāpēc viss tiek tik modernizēts utt..- tas tiek darīts tāpēc lai novērstu tavu uzmanību un nodarbinātu tavu vis prātiņu ar dažādām lietām- telefoniem, tv utt. Kas aiz tā stāv un kas to visu vada - vienā vārdā - ILLUMINATI. par to kas tas ir esmu jau daudz devis pavedienus.

Viņi visu šo rada lai tev neb;utu nemzākās intereses par Dievu , un lai tev nerastos lieki jautājumi, proti novēŗš tavu uzmanību no tā kas notiek patiesībā un kā mūsu Bībelītes atklāsmes grāmata (pēdējā) jau tuvojas beigām..

Iedomājies: tu brauc pa šoseju, luksaforā deg jau oranžais, ir vēls itkā jau neviena nav, var doties , gan jau neviens neredzēs un menti arī nebūs..ok! pārlido jau pie sarkanā, viss itkā bumbās.

Bet ja luksaforā būtu kameriņa kas visu redz, katru tavu pārkāpumu , un tu zinātu ka viņa tur ir, tu taču nekad nebrauktu pie sarkanā vai ne ?

Tāpēc viss šis modernisms un prāta skalošana lai Tevi novestu arvien tālāk no Dieva..Cilvēks jau vairs netic Dievam un pat ja saka ka tic, tikai retais patiesi ir izglītots šajā jomā mūsdienās. Ja cilvēks netic Dievam un nezin viņa mācību, viņš grēko ( dara sliktas lietas, zog, melo utt) jo ir tā doma aj neviens jau neuzzinās. Bet Dievs visu redz. viņš zin ka tu iespējams neesi informēts un esi novests no ceļa dzīvē, bet tāpāt viss sliktais tev atnāks atpakaļ, tāpēc cilvēki bieži vien nesaprot kāpēc ar viņiem notiek sliktas lietas.. Viņš pieļauj lai ar tevi notiek sliktais lai tu beidzot sāktu domāt ko tu dari nepareizi..un ir pienācis laiks uzmeklēt to kas tad par lietu ..

Ceru kādam kaut nedaudz palīdzēja. Nesaku ka visiem tas daudz ko dod, bet noteikti ir cilvēki kam kaut kas tāds noder un mazliet pabīda pareizajā virzienā..

Nebūsim savtīgi, ieliksim plusu nejau manis dēļ, man to galīgi nevajag, bet priekš tiem iespējams šis var noderēt.

Ja vēl neesi izglābts, pieņem Jēzu Kristu savā sirdī un pieņem to ka viņs nomira par taviem grēkiem, tie kas tic tiks izglābti, tie kas netic, jau ir nolemti. Notici sirdī un mācies par to kas ir "grēks" un kā tas patiesībā tevi samaitā un iznīcina lai gan tev tas liekas "pofig" un pat forši- kā pīpēt piedzerties un viss pārējais..

Viņš nāca pasaulē lai dotu tev patiesu dzīvību gan uz zemes gan pēc nāves. "Viņš tev piedod visu, ja vien tu atzīsti ka esi "grēcinieks" un centies laboties - tici man ar svēto garu ir daudz vieglāt atmest pīpēt! :D p.s. cilvēki pīpē dzer utt jo neredz jēgu vai ir neziņā un neizpratnē par lietām, bet kad beidzot zini patiesību un tā tevi padara brīvu, tu gribēsi nodzīvot labāko piepildītāko un veselīgāko dzīvi kādu vien vari, nejau citu dēļ bet Dieva dēļ, viņš bagātīgi atalgo taisnīgos, nauda gan ir pēdējais sakrastā, bet patiesās vērtības netrūks!

Miers.

zinātnieki vella gabali haha. cilvēki vairs nemāk dzīvot.

Kristietība nav reliģija, ir tikai cilvēki kas to par tādu padara un sauc sevi par kristiešiem tādējādi darot vai apejot lietas ko tā māca, proti, no kristieša viņiem ir tikai smaka, kas padara par hipokrātu- saki vienu dari citu.

12 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

kur Jēzus bija karu laikā? Ebreju sirdīs?  emotion 

2 0 atbildēt