local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas video #1 (16.02.2018) - Neids lūdz piedošanu meitenei, jo viņam draud9

107 9

Izdomāju ik dienu ielikt rakstu ar nosaukumu ''Dienas video''. Šī būs pirmā daļa un iesāksim to ar tādu smieklīgu video, kas uzlabos dienu - Niks Endziņš, kurš plašāk pazīstams kā Neids, Kreks, nepatiesu ziņu portāla īpašnieks, mazu meiteņu pavedinātājs un slikts mūziķis, uz ceļiem lūdz piedošanu meitenei, kuru nosauca par prostitūtu (tikai daudz rupjāk). Video ir publicēts pirms gada un tas ir aplūkots vairāk kā 4000 reižu. Šoreiz ir tā iespēja padarīt viņu populāru atkal. Noskaties un dalies ar rakstu sociālajos tīklos, lai to redz visi. Lūk, kāds varonis ir lielais hip-hopa mākslinieks Neids. emotion

Redzams, ka tad, kad viņam pretīm ir kāds spēcīgāks, tad gan viņš vairs nav milzīgs varonis kāds ir aiz apsargiem. Noskatieties video un jauku dienu! Gaidiet nākamo dienu un nākamo daļu. Ja būs atsaucība, tad tāda būs.

Jāpiemin, ka puiši solīja viņu piekaut, ja viņš to neizdarīs. Redz, ka uzreiz visa vīrišķība saraujas starp kājām, kad piedāvā piekaut, ja aizskars meiteni. Varbūt nākamreiz padomās? Lai gan, gads jau riņķī un nekas nav mainījies. Nekas - padaram viņu populāru atkal.

Noskaties video un dalies ar rakstu sociālajos tīklos, lai šo redz pilnīgi visi. Neaizmirsti rakstam arī uzspiest ''patīk'' un to iekomentēt. Par katru šo darbību saņemsi papildus cepumus un padarīsim mazo Neidu nedaudz negatīvi populārāku. Tas noderēs un nenāks par ļaunu!

107 9 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Šitas neids jāpadara pretlikumīgs, kā kreks un heroīns.. 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Huiņa
4 0 atbildēt

??

2 0 atbildēt

Tad nu gan muļķis, kad mani kāds piedāvā piekaut, es saku - uz priekšu. Sliktākajā gadījumā var iesist pats sev fingāli, un tad iet ar iesniegumu uz policiju. emotion

Pēc akcenta spriežot, tie ir kaut kādi pāķi. emotion 

4 2 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

2 2 atbildēt
SIRRUS velasepēds rulzzzzzzz!Neids arī rulzzzzzzz
0 0 atbildēt