local-stats-pixel fb-conv-api

Cik ar YouTube var nopelnīt?25

59 4

Latvijas populārākais vlogeris kliedē mītu par lielo YouTube naudu. Kā izrādās - Latvijā nopelnīt ar vlogošanu nevar.



59 4 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Piedodiet, bet tomēr Latvijā VAR nopelnīt ar youtube emotion

Cilvēks, kurš neko nefilmē, nepublicē, neattīstās, nekad neko nesasniegs! Mēs par decembra mēnesi nopelnījām 200 eur, ir par ko aizdomāties. Smags darbs sāk atmaksāties. Vēl gribu minēt, ka šis gads ir tas gads, kad Latvijā reāli sāk attīstīties youtube un lielās kompānijas sāk pievērst uzmanību. Nevaru iedomāties, kas jau būs nākamgad. Ja cilvēks nesaprot, ka attīstot visu Youtube Latvijā, piesaistīs interesi no lielajiem cilvēkiem, mēdijiem, kompānijas sāks reklamēties youtube platformā, līdz ar to palielinās kopējo vidējo CPM par tūkstoti, tad, haha, man žēl, ka ir tik šauri cilvēki, bez jebkādas biznesa domāšanas.

Peace. Nīdēji nīdēs, darītāji darīs!

31 11 atbildēt

Jebkuram cilvēkam ,kam tas interesē kaut mazliet tas tapat ir skaidrs,bez CAK vai jebkura cita Latvijas vlogera vai geimera atzinuma-Latvijā ir pārak mazs  cilvēku un interesentu skaits. No Latvijas ar youtubi var pelnīt tikai tad ja savu materiālu laiž laukā angliski,tendējoties uz Eiropu,Ameriku vai krieviski,cerot uz krieviem.

16 0 atbildēt

Teiksim precīzāk, nopelnīt var, bet izdzīvot nevar.

13 0 atbildēt
Ar reklāmām arī pelna , ja tu nezināji.
3 0 atbildēt

Nu ko,jāiet rīt uz bibliotēku,jāprasa grāmatu ar nosaukumu "iemācīties angļu valodu 3 dienās",jābliež augšā savs kanāls un jāpelna lielais džungurs....jā bet līdz tam vēl jāizdomā ko vispār filmēt   emotion  

2 0 atbildēt

Pelnīšana ir atkarīga no tava YouTube networka , daudzi uzskata, ka piemēram ar 1000 skatījumiem var nopelnīt vienu Euro/dolāru - Muļķības, tas ir atkarīgs no reklāmu klikšķiem.  (Šo visu es saku nenoskatījies videoklipu, iespējams, ka CaK to jau pieminēja)

1 2 atbildēt

Tev ir tiesības domāt, ko gribi. Prikols, ka atbildam tā šajā portālā nīdējiem, kuri saka, lai mirst, lai izdzer indi, ka lobējam krievus utt, tādiem mēs arī atbildam attiecīgi kā mums tiek rakstīts. Mes nekad ar lamuvārdiem nevienu te neapsaucam, saukājam par caurumiem, sliekām, tārpiem utml., kad mūs saukā par gejiem, kropļiem utt. Un vēl kas, tā esam atbildējuši nīdējiem jau no pašiem sākumiem, kad vēl 50 abonenti bija. CAK un citi var teikt,ko grib, bet fakts ir tād, ka viņi ne ir izlasījuši tos komentārus, ne izanalizējuši - neko, tāpēc mums par tiem viedokļiem ir pilnīgi vienalga.

Par jokiem? Tādi viņi ir bijuši jau no bērnu dienām, tādi viņi arī paliks, cilvēkiem tas patīk un patiks. Tu domā, ka mūs tas ietekmē? Mēs jau 4 gadus filmējam youtubā to, kas mums liekas smieklīgs un tas, ka  Kārlītis pasaka, ka nav smieklīgi, NEKO neitekmēja haha. Tā kā, viss, kas sakāms, attīstība turpinās, nīdēji aug, bet sekotāji aug 5x ātrāk, kas arī ir galvenais.

3 5 atbildēt

tu vienkarshi pelnit nemaki un tu nepareizu esi networku izvelejies... nomaini networku ustaisi jaunu kanalu buus savadak 

0 4 atbildēt

Another man who is disapointed in life emotion

0 4 atbildēt