local-stats-pixel fb-conv-api

Čečenu uzvedība Maskavā41

125 5

Čečeni un Dagestānieši ir tie, kas uzvedās Maskavas ielās kā zvēri.

Viņi neciena nevienu, publiski pie Kremļa dejo lizginku, kauj aitu turpat uz ielas.

Šeit ir parādīts kā viņi sarunājās ar aktivistiem "Stopham" Kuri cīnās, lai cilvēki

ievērotu CSN un mierīgi lūdz pārvietot auto.



125 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Vai Krievijā ir nacisma iezīmes? Kādi čečeni, kādi dagestānieši. Vai Maskavā krievu nav 85%?!? Atraduši „vainīgos” - tagad sliktie čečeni un dagestānieši :D :D :D … un Genādijs Anisčenko (PVD šefs) atklāja, ka tadžiki ir STS slimību un tuberkulozes izplatītāji, tāpēc jāsūta no valsts KONKRĒTAS NACIONALITĀTES pārstāvjus.

Šie džeki iedomājās, ka, aizbraucot uz pieklājīgu valsti, viņi atbraucot uz „mājām” uztaisīs ar tādām metodēm kārtību?!

Tas ir jādara policijai. Vai vismaz tādām „organizācijām” kopā ar policiju - vismaz uztaisītu arī policijai pozitīvu PR. Tikko kā kādā rajonā „ieviestu kārtību”, tā arī cilvēki zinātu, kuriem jāpateicas par šo darbu, konkrēti šiem aktīvistiem un policijai. A tā sanāk, ka kādam aci izsitīs, kādu pēc tam atradīs mežā vai sliktāk, kādam nodarīs pāri viņa ģimenei.

Manuprāt, ideja jau nav slikta, tikai metode ir jāpielāgo situācijai…

9 3 atbildēt

malaci ! es arii labpratt kadreiz tadaa piedaliitos !

3 0 atbildēt

Jā bez policijas vai vismaz piraru gāzes tas pasākums ir bezjēdzīgs cilvēki neklausa un pa muti ar var atrauties emotion

2 0 atbildēt

Ja jūs redzētu, kā bomži pie vietējās točkas kaujās????

2 0 atbildēt

Krievijā ir rasisma pazīmes un viņas tur ir, b*eģ, pamatotas. Kad pēdējoreizi biju Maskavā, likās, ka atrodos kaut kādā Tadžikistānā. Pilns ar Džamšutiem un pārējiem čurbaniem. Dažreiz neomulīgi palika.

2 0 atbildēt

Šitie regulāri noraujās  emotion

0 0 atbildēt

No kurienes tie tadžiki izrauj tādas mašīnas, kad Krievijas iedzīvotāji līdz tādam līmenim netiek, kamēr kaut kādi iebraucēji braukā ar tādām mašīnām un vēl ierāda savus likumus.

iznīdēt tos kretīnus vajag

0 0 atbildēt

mašīnas gan viņiem nesliktas

0 0 atbildēt

ceru ka to lecigo checenu krievi piemaseja kartigi! :D

0 0 atbildēt

ļoti cienu šitos čaļus, kas ņemās ar tiem idiotiem, nez kāpēc cilvēkiem, kam ir daudz naudas, uzreiz rodas sajūta, ka viņi stāv pāri citiem un likumam. Es stopham komandas vietā salasītu kādus 5 tiešām būdīgus čaļus, kas staigā pakaļ, lai vajadzības gadījumā var parādīt vietu. Ir jau pat šajā raidījumā bijis, ka pistoli izvelk viens, tas vispār bija kkāds murgs, kad cilvēks nepareizi parkojas un vēl draud nogalināt

0 0 atbildēt

Palasot youtube komentus, uzgāju, ka čalītis ar poršu Ислам Мингаев un viņa māte- tā lecīgā bāba,  ir no ļoti ietekmīgas čečenu ģimenes, tēvs esot svarīga čečenu amatpersona Тамерлан Мингаев, taka stāsta turpinājums būs interesants, ja tas viss neapklusīs..

0 0 atbildēt

nu paši krievi jau nav labāki. emotion

1 7 atbildēt