local-stats-pixel fb-conv-api

Casey Neistat11

208 2

Hello mani YouTube cienītāji un atkarīgie.

Jāatdzīstas, ka pati vēl nesen nebiju īsta YouTube piekritēja un domāju, ka YouTube pārsvarā satur -1.dziesmu video 2. mazgadīgos geimeru video 3. kaķu video un 4. stulbus fail video. Pa lielam jau tā arī ir, bet pēdējā laikā mani uzskati sāk mainīties un daļēji tas ir pateicoties vlogerim, youtuberim un filmu veidotājam vārdā Casey Neistat (Latviski skan Keisijs Neistats).

Manuprāt Keisijs uzrunā cilvēkus ar savu vienkāršumu un cilvēciskumu, viņš netēlo neko, kas viņš nav. Pat par spīti tam, ka tagad viņš ir diezgan turīgs viņš pieturās pie cilvēciskām vērtībām un mantiskais viņam ir vienaldzīgs. Otrkārt, mani piesaista viņa darba spējas- no treileru parka "izaugt" līdz dzīvei Ņujorkas centrā- tā nav laimīga sagadīšanās, tas ir smags darbs, daudz pūļu un paciecības.

Bet galvenokārt mani piesaista veids, kā viņš pasniedz savus stāstus. Veids, kā viņš filmē un editē safimēto materiālu. Viņa video stils liekas dabisks un aizraujoš vienlaicīgi.

Ja ieinteresēju- noskaties video un pastāsti, ko Tu domā par Keisiju un viņa video! Un varbūt vari man un pārējiem ieteikt kādu citu iedvesmojošu/ aizraujošu/ izglītojošu vai vienkārši foršu youtuberi/vlogeri?

Šajā video Keisijs stāsta par savu dzīvi, kas noteikti nav bijusi no vieglākajām, bet tomēr ar pietiekami lielu gribasspēku un vēlmi likt savam dēlam lepoties ar sevi (Keisijs kļuva par tēvu 17 gadu vecumā).

Keisijs ar sievu un meitiņu ciemojas pie sievas vecākiem Dienvidāfrikas republikā. 

Kā jau minēju, man ļoti patīk kā Keisijs pasniedz savus stāstus un šis video ir ļoti labs paraugs tam. Keisijs stāsta par riskēšanu un viņa kāpienu vienā no augstākajiem kalniem pasaulē.

Man, kā indivīdam, kuru aizrauj video veidošana, filmēšana, editēšana un viss pārējais, šis video bija tieši tas, kas nepieciešams. Keisija viedoklis par dažādu video tehniku -tev nevajag dārgas kameras lai veidotu labu filmu/video/vlogu, jo kā Keisijs uzsver galvenais ir stāsts un kā tu to spēj pastāstīt.

Visskatītākais Keisija video. šis video noteikti tikai pavairoja Keisija slavu.

Keisija slavai augot daudzas lielas firmas viņu ir pamanījušas un sadarbojušās ar viņu. šajā gadījumā Keisijs veidoja reklāmu Mersedesam. Keisija unikālais stils ir jūtams pat šajā komerciālajā video.

208 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Es nevaru to tipu izturēt. Viņš savu kanālu izmanto lai ik pa laikam iebāztu kādu politisku aģetāciju. Tā kā viņu skatās miljoniem cilvēku, daudzi tikai klausās un klausās viņā. Varbūt agrāk viņš bija neatkarīgs YouTuberis, tad kad bija vēl interesanti kaut ko no viņa kanāla skatīties, bet tagad, kad viņš katrā ceturtajā video ieliek kādu anti-Trampa, politisko tēmu vienkārši nelabi paliek.

Vēl pie tam viņš pārdeva savu mobilo video-aplikāciju CNN tīklam, kas ir viens no viss-briesmīgākajiem ziņu kanāliem, kas visu laiku tikai izspļauj savu aģendu...

17 0 atbildēt
Clickbait video kā arī pārdoties + taisīt politisko drāmu par Clintoni, kura pat YT'berus uzpirka, lai reklamētu viņu... Sorry. Man viņš patika, līdz beidza vlogot.
11 0 atbildēt

 emotion 

6 0 atbildēt
Paskaties RomanAtwoodVlogs
10 5 atbildēt

Kas pie velna ir Keisijs ? Shugardaddys mazajām meitenēm ?

11 6 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

hmmmm....emotion

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt