local-stats-pixel fb-conv-api

"Boston Bombings" Vaininieks Atrasts29

76 12

"Iluminati ir dezinformācija, nekas cits. Move along." -greenpeace

Es domāju ka katram kurš, kaut ar vienu aci ir ieskatījies bostonas maratona sprādzienos, nepalika šaubu, ka illuminati nav dezinformācija. No visiem viltus teror aktiem šis ir visneizplānotākais. Ar neskaitāmiem pierādījumiem ir piebāzsts katrs alternatīvo ziņu avots kuram es sekoju. Lūk 2 video kuri pēc maniem uzskatiem vislabāk raksturo situāciju, kā arī vēl 2 ir no sevis, arī ,manuprāt, aktuāli video.

Negribu bomžot pēc plusiem, tāpēc to nedarīšu, bet ja uzskati, ka šis temats ir cilvēku uzmanības vērts, tad droši vari atastāt balsojumu, vai ietiekt rakstu draugos, feisbukā un vēl kur sazin.









76 12 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

imgur.com/a/Nx8EU

Šeit ir visi pierādījumi!!! THUMBz UP!

5 2 atbildēt

Man tavaa vietaa buutu kauns kautko taadu likt ieksaa... Cilveeki mira un bija izkroploti, un tu bezmazvai nirgaajies par vininiem ar so visu ...

3 0 atbildēt

Ej tak tu dirst ar visām savām konsiprācijas teorijām. Tas viss ir vienkārši smieklīgi... Iluminati un visa pārējā tufta, kas ienācis prātā mentāli slimiem cilvēkiem un tik pat mentāli slimi idioti tam visam tic.

2 0 atbildēt

3. video labs

0 0 atbildēt

MALACIS, paldies par rakstu

 

Ja vēlies pievienoties cilvēkiem kuri dara - pievienojies Tautas Mediju projektam...

http://www.youtube.com/channel/UCB7kGNLvlIGUsYJDvsTU4kg

http://www.youtube.com/user/jenssdewalkaLV

2 2 atbildēt

Savu kļūdu viņi ir pieļāvuši un mēs to esam ieraudzījuši, viss balstās tikai uz meliem... Ar šada tipa darbībām viņi saņem atļauju rīkoties ārpus robežām, kas, protams, ir par daudz. Viņi cenšas apspiest mūs, neļaujot mums uzzināt vairāk, protams, es to saku pārskatot vairākas sazvērestības teorijas, bet kam lai tic, ja ne mums pašiem?  Viens pierādījums tam ir CISPA (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act), kas stājās spēkā tieši tajā laikā, kamēr notika reaģēšana par notikumiem saistībā ar Bostonas spridzināšanu, kā arī tas ir veids kā daudzus padarīt bezmaz vai aklus, neļaujot "brīvu" piekļuvi informācijai (palasot sīkāk, var saprast par ko iet runa). Nedrīkst pieļaut viņiem mūs kontrolēt, mēs kontrolējam paši sevi! Nost ar illuminati, jeb "apgaismotajiem"!  Protams, tās ir tikai manas domas, katram ir izvēle uz to kam ticēt.  P.S. Nebūšu pārsteigts, ka tā nebūs pēdējā reize, tomēr, mums jāzin, kas mūs var sagaidīt un laicīgi reaģēt uz to.  

P.P.S Ļoti interesants un noderīgs raksts, noteikti pie favorītiem! emotion

1 1 atbildēt

get a job

0 0 atbildēt

ak sīkie pajoliņi atkal safanojušies,man kauns par jums,kur var šitādam sviestam ticēt :fool:

0 0 atbildēt

Es saglabasu so rakstu un visu ko autors ir rakstijis,pec gadiem 10 uzmeklesu autoru un vins no kauna man būs gatavs maksāt lai es nvienam nerādu kādus suņa murgus viņš sludinājis emotion

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

visi superkonspirnati atbildat man luuduz sho - Google ir daudzmiljardu kompaniju un ir viena no ietkemigaakajam, ja ne pati ietekmigaaka kompaanija un tatad noteikti "iluminati" :) Kadelj jutube visus copyright klipus aatri vien identifice un iznjem maksimums dazhu stundu laikaa no paradiishanas briizha, bet visus superatklaasmes video kur tiek staastiita "vieniga un iista patiesiiba par kontrolun lielo pasaules varui" netiek pat aiztikti....? :) :) Lielie cilveki tak negribetu lai uzzinam pattiesiibu :) :) :)

 

Bet nu ja, iluminati  tik uperigi un ljoti profesionali mus parvalda, asv armijai ir tehnologijas kas atlauj nez kaadus brinumus veikt, bet ne vieni ne otri kjipa nemak uztaisiit ticamu terroraktu? :) :) :) :)

0 2 atbildēt

visas problēmas sākas ar to, ka šādām lietām vispār tiek pievērsta uzmanība... konspirācij vai nē, varbūt kāds kaut ko testēja varbūt vnk idiots izdomāja ka tas būš kruta, tikpat labi spridzināja tie čečeni varbūt arī nē..... citiem vārdiem sakot TAS NAV SVARĪGI ja gribi zināt, kādi ir īstie motīvi vai iemesli vienmēr jāskatās kam tas ir izdevīgi......  ja tas nevienam nav izdevīgi tad nav ko pievērst uzmanību.... lieka laika un enerģijas tērēšana

uzdod pats sev jautājumu kam bija izdevīgi spridzināt maratona laikā? kāds no tā ir ieguvums un es nerunāju par masu mēdiju peļņu uz tā sprādziena rēķina

0 8 atbildēt