local-stats-pixel fb-conv-api

Bērzu darva11

353 0

Par pirtsslotām, tēju, papīrmalku un kokoglēm es jau zināju, taču izrādās, ka no bērziem var tecināt ne tikai sulas, bet arī darvu. Tā kā sulu laiks sen jau ir pagājis, tad man nekas cits neatlika kā vien ar rokām “borēt” upes smiltīs caurumu un tecināt pretodu līdzekli. Varbūt kādam šis video palīdzēs tikt arī pie savas knišļu ziedes. Tā patiešām darbojas :)



353 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Super , vasaras laivu braucienā būs jāizmēģina
1 0 atbildēt

Es jūtu,ka šosezon nevienu copi vairs nenokavēšu odus atgaiņājot!

1 0 atbildēt

Tik tikko klausījos grāmatu kā cilvēki iemesti skarbos izdzīvošanas apstākļos ieguva bērzu darvu, klai to izmantotu kā smērvielu primitīviem mehānismiem. Pats darvas iegūšanas process bija smalki aprakstīts.

1 0 atbildēt

super, nezinju pa tadu lietu . trekns plus tev

0 0 atbildēt

Viss labi, tikai to varja uztaisiit iisaku iekļaujoties 7 minūtees!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Kad pagarsoju so tavu brinumu, man palika slikti. Neiesaku.
1 2 atbildēt

Man šķiet, ka tas eksperiments neizdevās, vien tāpēc, ka smēre (roku krēms) pats pa sevi odus nelaistu klāt, tā pat, ja sevi ierivētu cepamo eļļu, listerinu, logu šķidrumu,dīzeli, benzinu, pipareni ...da jebko. 

Eksperiments būtu izdevies, ja tirā veidā iesmērētu, citādi maldini cilvēkus, vajag tīrā veidā pārbaudīt, nevis piejaucot blakuslietas, tikpat labi sēdi copē un pīpē, tad odi ar nelīdīs klāt, tā pat, ja būsi piedirsis un ar sūdiem ieziedies emotionemotionemotionemotion

0 2 atbildēt