local-stats-pixel fb-conv-api

Bēglis nobijies no krieva - bēgļa neveiksmīgais zagšanas mēģinājums49

423 0

Video redzamais bēglis mēģināja apzagt vecu vīrieti. Un lūk kas šajā situācijā notika. Izrādās, bēglis nebija tik "varens"un krievs spēja to pārmācīt. Nav jābaidas no viņiem, noskatīties ir visnepareizākais risinājums šādām situācijām. Jo var taču visu izdarīt, ja vien ir gribasspēks. Ja Latvijā arī būs šādas situācijas, cerams mūsējie arī varēs nolikt tos pie vietas, lai baidās. P.S video ir krievu lamuvārdi, es jūs brīdināju.



423 0 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Krievi ir pavisam cita tauta un pavisam cits temperaments, ar ko viņus var tikai apsveikt. Latvieši labi ja 1 no 100 ko tādu atkārtotu, lielākā daļa purpinātu zem deguna un par visu sūdzētos internetā.

114 1 atbildēt
Un cilvēkiem arvien vairāk sākt patikt krievi...
70 2 atbildēt

Tīri interesanti izklausās krievu/angļu val. mikss. Tā tam mēslam vajadzēja un cerams kopi viņam izskaidroja, kā jāuzvedās ciemos. emotion 

63 0 atbildēt

manuprāt maskačkas sportisti sen jau berzē rociņas un gaida, kad varēs trennēties uz šiem draņķiem. Un es tikai varu viņus atbalstīt. 

Tad arī būs atrisināta problēma - pabalsts maziņš, ziema auksta, + vēl sportisti viņus trenkā. Paši aizbēgs no LV prom emotion

51 0 atbildēt

Apsveicami! Izcili, malacis krievs emotion 

41 0 atbildēt
Ha ha uzrāvās uz slāva emotion
40 0 atbildēt

krievi rullee!malacis! xy.. tie krievijaa savas pravas pakachatu atri vien iemacitos citus cienit un godat.taa vinji ari jaker pa vienam vien un japarmaca.citas izejas jau nebuus ,valdiba neliekas ne zinis par vinju izdariibaam,pat slepj noziegumus.toties latvietim par 2 rindaam internetaa uzreiz kriminallieta.taa teikt lai tauta baidaas ,daudz nespregaa ,sezh klusam kamer beglishi saimnieko.

33 0 atbildēt

Milzīga cieņa šim krievam! Pareizi rīkojās, zvēram jānorāda sava vieta, ja nesaprot - ar mietu pa muguru.

27 0 atbildēt

No tā mēs varam secināt, ka krievs ir vēl briesmīgāks par bēgli. emotion 

34 11 atbildēt

Made my day!!  emotion 

19 0 atbildēt

uiii nice emotion Vaidzeja vel to fakuci slauzt vinam.

18 0 atbildēt

Ja vini te ieradisies,terorizes vietejos un vel diktees noteikumus-tad sudigi viniem....

Te jau nebus ista vieta tiem,kuri neprot uzvesties!Latviesu tauta jau taa ir nokaitinata un izvesta no pacietibas,ka pasu zemi taisas parverst par miskasti,kur izbert pasaules atkritumus..nemot vera,ka mums pasiem pietiek kriminalo elementu,tad tads beglis tadam kartigam tevainim jau cela nestasies.. emotion 

17 0 atbildēt
Mums Latvijā arī tā jārīkojas!!!
14 0 atbildēt

sit down bļedz emotion

14 0 atbildēt

Pa vienam jau mori ir ļoti pieklājīgi, labi audzināti, izglītoti un zolīdi cilvēki.. interesanti sarunu biedri, kuri ļoti augstu vērtē Rietumu vērtības un ļoti nosoda citu moru pastrādātos noziegumus, slepkavības un terorismu... Pat vienam viņi ir tīri ok. Bet ot kad viņi ir kādi seši uz vienu tevi - tad gan turies pie biksiņām. Tad tevi allāha un sava muļķu pravieša vārdā var arī ar benzīnu apliet un aizdedzināt. Pie kam viens un tas pats cilvēks.. viņš, kad ir viens, staigās nolaistu galvu un bikli smaidīs.. bet tiklīdz ir citu moru pulkā un iet uz kādu vājāku virsū, kurš acīm redzami netiks ar to baru galā - tā viņam gluži cits acu skats un cita attieksme.

Tāpēc nevar viņiem ļaut veidot komūnas, slēgtus geto, kur šie sāk čupoties. Tas bars ir jāizklīdina vēl pirms ir izveidojies. Ja turēs viņus kādā vienā pilsētas rajonā - tad būs ziepes. Ļoti ātri tā vietā pārtaps par tādu, kurā pat menti netiks laisti iekšā. Eiropā tādas vietas jau ir.. un sargi tevi Dievs, ja tu kā tūrists tur netīšām iemaldies.

13 0 atbildēt

Pareizi!!  emotion  Kill it! Kill it!

12 0 atbildēt

Ko tu te mētā anonīmais kuili...  Mucenieki zini kur ir? Uz prieksu  

11 0 atbildēt
Kautko eiropa arī tad varpamācīties no russkij miras!
11 0 atbildēt
emotion beidzot es ar krieviem esmu vienas pratis.
12 1 atbildēt

Gāzes kameras sanāk dārgi.Tomēr tās ķimikālijas ar kait ko maksā un tiek diezgan nelietderīgi izmantotas,vnk sūdus neitralizējot.

Kamēr apkures sezona vēl rit pilnā sparā,varētu ieekonomēt uz kurināmo,viņi tak jau vairāk par miljonu Eiropā,tā neko tonāža.

A siltajā laikā-komposts,zoodārzā atsevišķu dzīvnieku barība.Grifi noteikti priecāsies!

8 0 atbildēt