local-stats-pixel fb-conv-api

Alkoholisms?13

96 7


96 7 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

dzeršanas vākārā pierijies kārtīgi, lai nākamajā rītā dzerāja sūds iziet no sistēmas ar visu alkānu un jā udeni pirms gulētiešanas sadzeries!

4 0 atbildēt

nez vai tas baigi paliidz, es piemeram uz pagiram vispar nevaru ieest....

viens varians kas parbaudits ir taipat vakaraa n;aktii izdzert litru udens pirms guletieshanas vai starp alkohola lietoshanas laika, tad nakmajaa dienaa busi tikpat mozhsh kaa nebutu neko ddzeris.

2 0 atbildēt

Nepārdzeries - 100% dziedē paģiras

2 0 atbildēt

a nedzert neesta meģinājuši?

5 3 atbildēt

Latvijai šie padomi ir vajadzīgi, jo izskatās, ka vairāk par pusi iedzīvotāju ir alkohola lietotāji. Nē, nu, a, kā tad savādāk, ja tu dzīvo valstī, kurā piens ir dārgāks pat par alu un alus maksā tik, cik ūdens veikalā? Iesaku jums apdomāt, kāpēc jūs dzerat? Uzskatu, ka bez tā var mierīgi iztikt. Labāk par to naudu nopērc meitenei pušķi.

2 0 atbildēt
FunFaceTV šodien 00:09 Latvijai šie padomi ir vajadzīgi, jo izskatās, ka vairāk par pusi iedzīvotāju ir alkohola lietotāji. Nē, nu, a, kā tad savādāk, ja tu dzīvo valstī, kurā piens ir dārgāks pat par alu un alus maksā tik, cik ūdens veikalā? Iesaku jums apdomāt, kāpēc jūs dzerat? Uzskatu, ka bez tā var mierīgi iztikt. Labāk par to naudu nopērc meitenei pušķi. Tev savu tupo kardināli izpušķoto viedokli derētu mājās, savejiem pie pusdienu galda klāstīt. Nu i huj ka alkašu daudz?Kur tā nav? Ironiski ka pat PSRS sausā likuma laikā, alkogoļiku bija ka biezs. Fakts kā tāds ka, neviens no ieteikumiem nestradā. Lai nākamajā dienā būtu svaigs kā gurķītis, vajag pa āru pavandīties, nomazāt seju, un kārtīgi nojāties, un tad saldu miegu stundas 4-5 i vsjo, nākamajā dienā hotj ar dirsas rievu pienenes plūc, pohu nekādu
1 0 atbildēt

Pa nakti piecelties un mazliet iedzert aukstu alu vai šampanieti, viss būs čotkās!

0 0 atbildēt

A kāds sakars ar alkoholismu?

Salāpīšanos ar vieglāku alkoholu paģiru dienā vēl neviens nav atcēlis.

0 0 atbildēt

a nahuj vispār pierīties kā lopam?

0 0 atbildēt

tu ko āksties otrā dienā kola garšo pēc šņabja ko iepriekšējā vakarā esi triecis maizi vispār nevar norīt , kur nu vēl sausu un ar medu. Kafija tevi padara možāku paceļam no vietas kur tu viņu tiko izdzēri līdz pat tualetes podam . ēd veselīgi un daudz - vienmēr sanāk pierīties tā ka vēders sprāgst pušu un paliek vēl sliktāk jo kuņģis atsakās strādāt. 

Ir trīs viedi kā ātrāk dabūt visu ārā : 1 - aktīvā ogle x2 + ibumetīns 1 +30 min miega pēc zāļu lietošanas

2.- Nepielieties kā lopam jau no paša sākuma

3.- Ja zini ka nāksies dzert (un daudz) pirms visa ēst treknu ēdienu, un es nedomāju ar to roltonu ar krējumu, bet gan kārtīgu speķi vai jebko kam ir vismaz tauku kārta pa virsu.

emotion  KA TEICA MANS VECTĒVS - MĀCIES KAMĒR ES DZĪVS emotion

0 0 atbildēt

diezvai nākošajā dienā ta gribētos to visu ko tu mineji un bieži , pēc senču metodēm , iedzer no rīta vēl šnabīti 100 gramus pagaidi un tad ēd normāli . un protams dzer ūdeni . 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt