local-stats-pixel fb-conv-api

After effects dūmu intro2

76 1

Spēlējoties ar "CC particle world" efektu nonācu pie jaunas intro idejas. Izrādās, ja krietni palielini daļiņu izmēru, piemet turbulenci un vēl pelēku krāsu, tad var iegūt diezgan foršu dūmu efektu. Tekstu, kā jau redzams, izveidoju ar ELEMENT 3D.

Kāds ir tavs viedoklis par šito štruntu ? Kādi ieteikumi ? Vēlētos zināt ;)

76 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Ieteikums - nepārdod šo par 5 USD, videocopilot mājas lapā ir augsta līmeņa tutorial, kur var panākt augsta līmeņa logo.  Šāda veida darbus taisa cilvēki, kuri tikko sākuši apgūt AEE, tie, kuri vēlas sev logo - savam video - viņi paši sev šādu var uztaisīt uz AEE max 15 minūtēs - skatoties tutorial. Ja ir saprašana 3D grafikā - tad 5 minūtēs.  Atpakaļ pie ieteikuma - dod par brīvu šo logo - iespējams iegūsi kanālam vairāk subscriberu. Ja papēti youtube - atradīsi ļoti daudz un pat ļoti labi izstrādātus logo, kurus atdot vnk tā pat.  Ja ir interese - vari paskatīties šo - pats pirmais video, ko uztaisīju savā dzīvē, arī daži logo paraugi tur ir uz AEE.  https://www.youtube.com/watch?v=Lw-_vAyK-tA Tavā kanālā ir arī interesantas lietas no motion graphics, iesaku pāriet no AEE uz 3d grafiku - lai izveidotu logo ir daudz vairāk iespēju un to var izdarīt ātrāk un vienkāršāk kā uz Adobe..arī 3D video ir pārskatāmāka un lielāka kontrole kamerai. P.S. Ja reiz esi iesācis - neapstājies un pienāks diena, kad Tu tiksi atalgots!

0 0 atbildēt

Es ļoti sen nebiju strādājis ar  AAE ,bet īstenībā interesanta programma ,ar kuru var pačakarēties un uztaisīt kaut ko jēdzīgu emotion šis bija mans pirmais self made intro - https://www.youtube.com/watch?v=8ZCKE7aP_eU ,tas ir var teikt 4. gadus atpakaļ emotion un var teikt kopš tā laika vispār AAE nebiju izmantojis emotion btw ,tas intro tika veidots tikai ar to pluginu ELEMENT 3D ,nu un man bija uz vecā datora mapīte ,kur bija visādas skaņas ,noderēja.. Bet tā malacis ,ka centies emotion ++

0 0 atbildēt