local-stats-pixel fb-conv-api

Aborta atbalstītājiem26

Te nav daudz ko piebilst skatāmies video un domājam ko daram, jo tieš jūs mazie spocēni būsiet nākamās mātes un tēvi



20 5 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

ziniet.. gribat nolieciet mani, bet es atbalstu abortus.. labak lai tas mazais nav.. nekā piedzemdē un izmet atkritumos, ka tagad diemžēl notiek.. ja meitene vēlas šo berniņu nu tas ir lieliski un par to tik japriecājas. Bet ir tādās kam tas vienk ir "atkritums".. Es savējai nekad neko tādu nelūgtu,jo man pašam patīk berni, bet cilvēki ir dažādi.  Viss trakākais ja abiem vecēkiem ir pilnīgi vienalga.. jo galva i alkohols, i narkotikas un viss.. ta ka bija te interneta iekšā.. kad pardod mazuli.. nu vienk rodas jautajums.. kapēc tad ļavi piedzimt ja tev viņš nevajag?? un vispar cik esmu dzirdējis kad ja berniņš neesot gaidīts ģimenē tad tur nekas labs nesanāks...  Tas ir mans uzskats. 

7 0 atbildēt

tā kā video iet runa tieši par tīņiem.

kas ir labāk - atļaut kaut kadai 16 gadīgai mauķelei audzināt bernu vai vienkārši uztaisit abortu?

2. variantam par labu runa arī tas, ka mūsu uz pasaules nez kapec paliek arvien vairāk, ar visiem abortiem.

un vel kas slepkavība? tik pat labi ari ādas šunu pastāvīga atmiršana ir slepkavība.

1 0 atbildēt

un pie tam paskatīsimies kas notiek vel pasaule... visi atbalsta sexu, brīvās attiecības... neesat ieverojuši kad atbalstits tiek tas lai nepaliktu stavokli meitenes? Bieži vien ģimenēs ir tikai 1 berns.. ka tautā saka.. trāpijās.. vienk skumji kad paskās kas notiek mums apkārt.

0 0 atbildēt

tas,ir tas pats,ka nogalinat dalu no sevis,vnk slimiemotion

3 3 atbildēt

Nesaprotu, bet kāpēc ir atļauts sexoties gandrīz uz katra stūra un pa televīziju iet nenormāla seksa propoganda un pēc tam nosoda, ka cilvēki taisa abortus.

0 0 atbildēt

Tu vispār lasi komentārus pirms kautko te raksti? Un tie iemesli ka nu netiks uz tusiņiem ir vienkārši smieklīgi. Dzīvē ir daudz kas svarīgāks par izklaidēm. Paskaties cik daudzi slaveni cilvēki un miljonāri ir bāreņi vai nabadzīgās ģimenēs dzimuši. Tas vai cilvēki dzīvē izsitīsies ir atkarīgs tikai no cilvēka.

Un tām kroplēm kas dzer un narkojas kamēr ir stāvoklī vispār vajag nāves sodu izpildīt.

0 0 atbildēt

Aborts patiesībā ir legāla slepkavība.

Tās ir tikai manas domas... emotion

2 3 atbildēt