local-stats-pixel fb-conv-api

5 stulbākās un ienīstākās dziesmas2

28 2

nu tās dziesmas ir lipīgas emotion50 + nākamā daļa

Hamsterdance tiek dēvēta par vienu no pirmajām interneta memēm. Dziesmas radītāja ir kanādiešu studente Deidre Lakarte, kura ar saviem draugiem sacentās par to, kurš piesaistīs visvairāk apmeklētāju savai mājaslapai.sākums nebija cerīgs, bet tad pēkšņi internets burtiski eksplodēja dēļ šīs jautrās, nenormāli kaitinošās un atkarību izraisošās dziesmiņas. atkarību izraisoša dziesma 2000 gads

Norvēģu komiķu dueta Ylvis 2013.gada septembrī izdotā dziesma  “The Fox (What Does the Fox Say?)”  vienā mirklī kļuva par interneta sensāciju 2016.gada februarī šīs dziesmas videoklips Youtubē tika skatīts vairāk kā 575 miljonu reižu, tas nav skatītākais video pasaulē, bet pavisam noteikti var apgalvot, ka to ir skatījies teju vai katrs Norvēģijas iedzīvotājs. Norvēģijas singlu čārtos šī dziesma ļoti ilgu laiku pavadīja 1.vietā un labus panākumus tā guva arī ASV, kur Billboard Hot 100  tā ierindojās 6.vietā un tur arī palika 3 nedēļas pēc kārtas. Paši mūziķi bija ļoti pārsteigti. 

Līdz 2012.gadam korejiešu dziedātāju Psy zināja tikai retais, viņš jau vairākus gadus bija pazīstams mūziķis savā dzimtajā Dienvidkorejā. 2012.gada 15.jūlijā Psy izdeva singlu ar nosaukumu “Gangnam Style”. Šī infekciozā dziesma kļuva par globālu interneta sensāciju un šķiet, ka 2012.gadā pasaule bija tā teikt saslimusi ar “Gangnam Style”. Šīs dziesmas videoklips ir visvairāk skatītākais video Youtube vēsturē ar vairāk kā 2,5 miljardiem skatījumu.  “Gangnam Style” dejas kustības mācījās apgūt pat pasaules ietekmīgākie politiķi, piemēram, Baraks Obama, Deivids Kamerons un Bans Ki Mūns. Dziesma tiešām paveica vairākas labas lietas, saliedēja cilvēkus un lika kaut uz mirkli mums aizmirst par visām problēmām un konfliktiem pasaulē.

2000.gadā bahamiešu grupa Baha Men mums visiem uzdeva jautājumu - Kurš izlaida suņus ārā?  Šī dziesma guva plašus panākumus lielā daļā pasaules, ierindojoties Lielbritānijas hītu sarakstu 4.vietā un 2001.gadā iegūstot Grammy balvu kā labākā deju dziesma. Diemžēl, šis bija grupas vienīgais lielais hīts un pēc tam par viņiem nekas vairs nav dzirdēts. Tie kuri ir klausījušies šo dziesmu, pieļauju, ka daudzi no jums to ir darījuši, piekritīsiet ka tā ir ļoti lipīga un vienkārša. un ir dzirdama daudzās filmās

un protams selfie  Amerikāņu dīdžeju duo The Chainsmokers 2014.gada hīts “#SELFIE”  kļuva par vienu no apspriestākajām gada dziesmām. Dziesmas videoklips sastāv no sievietes monologa un vairāku slavenību, kā arī fanu uzņemtiem selfijiem. Šis electro house singls guva visnotaļ labus panākumus pasaules mūzikas tirgū, Billboard Hot 100 tas ierindojās 55.vietā, 11.vietā Lielbritānijā un top 10 vairākās Eiropas valstīs. Kritiķi īsi sakot šo dziesmu ir nodēvējuši par pēdējo mēslu.

28 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Nu ko lai es saku tur 100% vajag pievienot visas biiberiisa dziesmas emotion
1 0 atbildēt

Darude - Sandstorm

0 1 atbildēt