local-stats-pixel fb-conv-api

5 minūtes, ko nenožēlosi6

518 0

Tā vietā, lai lasītu bezjēdzīgus rakstus, iztērē 5 minūtes, noskatoties šo video, tas jāredz katram.

Viens no simtiem tūkstošiem izveidoto YouTube "prank" kanālu ar galveno varoni Raienu, uzņemot kārtējo video, visticamāk nemaz nenojauta, ar ko tas beigsies.

Stāsts ir par Ēriku, cilvēku, kurš pirms pāris mēnešiem smagi cieta ugunsgrēkā, zaudējot māju, iekrājumus, vērtslietas utt. Pamostoties nakts vidū, viņš ieraudzīja, ka māja deg, viņš izskrēja laukā, taču tad pamanīja, ka viņa suns ir palicis iekšā, tā nu viņš atgriezās degošajā mājā, kas arī izrādījās liktenīgi - viņš zaudēja samaņu dūmu dēļ. Vņš padamodās, atkal... Slimnīcā, pēc 27 komā pavadītām dienām, vairāk nekā 50% ķermeņa klāja smagi apdegumi, dzīve bija apgriezusies par 180 grādiem, drausmīgā virzienā.

Neko nenojaušot, viņš piestāja pie ceļmalā stāvošas automašīnas, kurai izskatījās, ka nepieciešama palīdzība. Te nu krustojas Ērika ceļi ar sākumā pieminēto YouTube kanālu. Jautāts, kādēļ viņš apstājies par spīti savam veselības stāvoklim, viņš atbildēja: "Šur un tur ikvienam ir nepieciešama neliela palīdzība." Tā nu Raeins arī nolēma nedaudz palīdzēt - nopērkot jaunu PlayStation 4, kā arī svarīgāk - publicējot šo video. Šis "nedaudz" izrādījās krietni vairāk nekā sākotnēji gaidīts. Pāris dienu laikā stāsts apceļoja pasauli, aizkustinot tūksošiem siržu. Nepilnas nedēļas laikā, pateicoties video, ziedojumi Ērikam no 800$ pieauguši līdz 200 000$.

Labie darbi atmaksājas.



518 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Pozitīvs video ! emotion

25 0 atbildēt

Diezgan bēdīgi, ka cilvēkam ir viss un tad pēkšņi nav vairs nekā.. emotion  Veiksmi viņam! emotion

25 0 atbildēt

Asarinjas nobira...

5 1 atbildēt
Pasaules glabejs. Velos satikties ar vinu. Tadiem jabut vairak kas palidz un uzticas.
3 0 atbildēt

Kaut vai sarunāts, bet fakts, ka šāda video publicēšana izmaina cilvēkam dzīvi, ir ievērības cienīgs.

3 0 atbildēt

Aizkustinoši. 

2 0 atbildēt