local-stats-pixel fb-conv-api

2012 NLO118

341 35

Jūs ticat NLO?Lai kāda arī nebūtu jūsu atbilde no tā nekas nemainīsies.Apmēram pēc diviem gadiem uz mūsu planētas nosēdīsies tris NLO katrs no viņiem desmitiem kilometru lielumā.Zinātnieki ir nosaukuši aptuvenu datumu-2012.gada decembris.Apmēram tad beidzas maiju kalendārs.Šādas ziņas pirmie paziņoja zinātnieki no-SETI.Pēc viņu apgalvojumiem citplanētiešu iebrukums ir reāls,taču NASA šo visu informāciju noliedz,piebilstot vien ka šādi objekti eksistē un zinātnieki sen jau tos novēro.Šos lidojošos objektu katrs var apskatīt saitā http://sky-map.org/ ievadot šādas koordinātes:

19 25 12 -89 46 03 - lielākais objekts

16 19 35 -88 43 10 - clindriskais objekts

02 26 39 -89 43 13 - apaļais objekts.


Iedzīvotāji dažādi reaģējuši uz šo jaunumu.Vieni domā,ka citplanētieši lido mūs glābt no dabas kataklizmām,kuras var notikt 2012 gadā(ja stāsts par maiju kalendāru piepildas)Citi domā ,ka NLO pasažieri noskaņoti agresīvi.
Kā nu tur būs atliek vien gaidīt,piedevām drīz objekti būs saskatāmi arī teleskopos.
Rodas vien jautājums ja objekti ir izlidojuši no punkta A,kur ir pierādījums ka viņu galamērķis ir objekts B-Zeme?



341 35 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://manalapa.1w.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

nu jā, laiks ko gaismai vajag lai no saules tiktu līdz plutonam ir 5,5h, varētu izrēķināt ar kādu ātrumu viņi močī, jo zināms, ka viņi ir pie plutona, bet baigais besis

0 0 atbildēt

tas pirmajā bildē izskatās pēc liela  dildo! :D

0 0 atbildēt

Am paaudzies, viņi neteica ka NLO atlidos bet ka būs pasaules gals

0 0 atbildēt

2012 pasaules gals jau to4na nebus, bet tas, ka mes nesam kosmosa vienigie 0 tas gan  :)

0 0 atbildēt

Manuprāt, kautkur tika teikts, ka maiju kalendārs nemaz nebeidzas 2012.

Bet raksts dod vielu pārdomām.

0 0 atbildēt

bullshit

0 0 atbildēt

Grūti pateikt vai būs pasaules gals vai arī nebūs, jo par 2012 gado ir vairāki apgalvojumi (uzkritīs meteorīts u.tt) Tikpat labi šis raksts man atgādina vienu amerikāņu filmu, kurā arī bija 3/ 10 km lieli kuģi!  Dzīvosim un tad redzēsim būs vai nebūs pasaules gals, bet kādreiz noteikti būs!  (nespriedīsim par to, kas vēl nav noticis, jo par to ir ļoti daudz nepatiesu apgalvojumu!)! 

0 0 atbildēt

ai,poh ,lieku "+".

0 0 atbildēt

Vai es ticu nezināmiem lidojošiem objektiem? JĀ! itsevišķi tusos.. tur tādu pa pilnam

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Bullshit! ;) Palasīju tajā SETI mājas lapā, ka šito izdomāja viens čalis par tiem NLO.. šos objektus jau sen novēro un tas ko tie ķip "zinātnieki" pateikuši ir pilnīgas muļķības ;)

0 0 atbildēt

Tā būs vai nebūs to mēs redzēsim tad..pēc tiem 2 gadiem.Bet nu es jau personīgi piekrītu Alexzander, vjg pameklēt netā tak viskko var atrast saaistībā ar šo tēmu.Un c`mon ,labi es saprotu ,ka tas viss ir prikols par tiem dzerstiņiem un pirdieniem un vēl viskko, vrbt kādreiz vnk pasakiet ,kko jēdzīgu ...šādā veidā savu intelekta līmeni nevar pierādīt,tieši pretēji.

No ofence guys.

0 0 atbildēt

Pirms liec gadu vecu rakstu,tad vismaz saturā pamaini ,ka viņi šeit domā ierasties pēc 1 gada.

0 0 atbildēt

Mēnesi atpakaļ jau lasīju krievu saitā. Trīs kuģi, pats lielākais 200 km diametrā, divi mazāki, pamanīti saules sistēmas nomalē. Ticu vai nē? Es domāju, ka uzskatīt cilvēku par vienīgo saprātīgo būtni visumā, un zemi - par vienīgo apdzīvoto planētu, ir naivi. Noteikti, ka vismaz pie vienas no miljardiem zvaigžņu dzīvība ir radusies, un kāda tā ir, mēs iespējams ļoti drīz uzzināsim. Starp citu - nākamgad jau šie kuģi būs skaidri redzami teleskopos. Būs jāpavēro nedaudz zvaigžņotās debesis.

0 0 atbildēt

apšaubāmi foto un ari web lapa emotion

0 0 atbildēt

Yeee!!!! 'Baļļuks ar NLO!!! emotion emotion

0 0 atbildēt

2012 gada muusu planeeta buus "gatava" tas ir tas ,ko slepj musu valdibas! 2012 gada mes paariesim no 0 pakapes un 1 pakapes civilizaciju! viss buus kartiba... galvenais nemiizhat. tie nav sliktie

0 0 atbildēt

spoki.lv ir vienīgā lapa kurā es nelasu komentārus jo te komentē vienkārši  pēdējie atmari..

 

just sayin..

0 0 atbildēt

Oh noez! Darth Vader will rape Chuck Norris :O

5 5 atbildēt

Mļe, kas par mega FAKE!. Neviens SETI zinātnieks neko tādu nav teicis. Nekādi objekti nav, šīs bildes ir uzņemtas 20 gadus atpakaļ un tas ir kameras/atspīduma gļuks. Turklāt objekti, kas ir 2 gadu lidojuma attālumā no Zemes, tālāk par Mēnesi, nav saskatāmi teleskopos, ja tie ir tikai 10mitiem kilometru lielumā.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »