local-stats-pixel fb-conv-api

15 gados stāvoklī - laime vai nelaime?26

Uzgāju Youtube video, kur māte un meita piedalās intervijā un stāsta kāda ir patiesība nabadzīgajās valstīs, kad jauniete ir stāvoklī.

Meitene stāsta, ka nožēlo, jo nevarēs vairs mācīties skolā un piepildīt savu sapni - kļūt par skolotāju, jo nav pabeigusi skolu, bet netaisīja abortu, jo negribēja padarīt galu dzīvībai. Manuprāt, patiesais iemesls ir tāds, ka šajai ģimenei nebija naudas abortam. Es personīgi atbalstu abortu, zinu - tas nav pareizi, bet dažreiz no divām sliktām izvēlēm ir jāizvēlas mazāk sliktā.

Bērna tēvs, kad uzzināja, ka meitene ir stāvoklī, pameta viņu un aizlaidās, jo kā jau ļoti liela daļa zēnu - iebāzt prot, bet atbildību neuzņemas. Meitene no sirds iesaka padomāt pie savām darbībām, jo jāmin, ka stāvoklī viņa palika ballītē, kad abi jaunieši bija dzēruši un nekontrolēja sevi.

67 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Es dzemdēju 17 gadu vecumā, nupat, 27 gadu vecumā absolvēju universitāti nopietnā specialitātē. Ja grib, visu Var! Nekad neesmu bijusi turīgā sabiedŗības slāņa sastāvdaļa un tagad varu teikt vienu.... vai nu ir jāstrādā līdz pagurumam,lai nodrošinātu sevi un bērnu, jāpārkāpj saviem principiem un vēlmēm, vai jātaisa aborts, ja nav galva nostrādajusi kniebšanās brīdī. Bet visu var, ja grib!

18 0 atbildēt

Vecāki un tikai vienīgi vecāki ir atbildīgi par saviem nepilngadīgajiem bērniem.Jāmāca un jāskaidro sekas attiecīgām darbībām.Protams tajā vecumā labākais būtu ka bērns uzticas vecākiem un netiek nosodīts!tad arī visas lietiņas un nelietiņas var nokārtot.

6 0 atbildēt

Super raksts bet kuriem nav 18 gadu šo lasa!un varēja būt garāks!

4 0 atbildēt

Lai nu kā gadās dzīvē - nav tadu kas neizaugtu. un dzīve iekārtosies tā pat. 15 gados protams vajag vecāku atbalstu mazo audzināšana, bet nekas nav neizdarāms. Un tie kas brīnas - kā tā var 15 gados?? .. klau.. 15 gados jau kartigas formas meičām.. ko gan var gribēt? uuuun... vaina no abām pusēm (meiteni un zēnu) bet tāpēc nevajadzētu ciest bebukam emotion protams ir tadi jaunie vecaki kas vispar par bernu neliekas ne ziņas. uzgrūž omei un opim un tik tusejas talak. Ir ari aborta iespeja ja nu galigi negrib mazo.

3 0 atbildēt
Tēvs noteikti bija 30-40 gadīgs, jo tā jau Latvijā bieži notiek 😂
2 0 atbildēt

PhotO!

2 0 atbildēt

Kādā veidā  emotion 

2 0 atbildēt
Agrāk arī dzemdēja 15 gados. Tagad esam aizgājuši tik tālu, ka dēļ dzīves ērtībām izvēlamies precēties vēlu, dažas vispār izvēlas nedzemdēt, faktiski pret dabu. Saka arī, kam nav izglītības, tam vairāk bērni. Der aizdomāties arī, vai šis tehnoloģiskais ceļš, ar izglītību un iedomām ka saprotam vairāk, ir pareizs - ofisa darbiniekiem rodas problēmas no sēdēšanas, citur- ikdienas stress, un arī aug prasības - daudzām tagad vajag luksusu, jo citādi attiecības nebūs.
2 0 atbildēt

Mans viedoklis ir, ka atbildība par sekām ir jāuzņemas jebkurā vecumā. Es personīgi, ja būtu bijusi tādā situācijā un man būtu jā izvēlas starp izglītību vai savu bērnu, loģiski, ka izvēlētos bērnu, jo tas ir mans bērns. ( Man protams jau sen vairs nav ne 15, ne arī 16). Izglītību var iegūt arī ja ir bērns. Bērns nav traucēklis, bērns ir mātes prieks, laime un mīlestība. Tas, ka daudzas attiecina bērnu kā traucēkli vienkārši ir saspiedušās.

2 0 atbildēt
Un varbūt kāds zin kādēļ es rakstam klāt nevaru pievienot video?
0 0 atbildēt