local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone [0] vs [10] Android.159

529 32

Apple lielās, ka iPhone 5 ir revolucionārs gadžets. Ko gan Android uz to varētu atbildēt?

529 32 159 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 159

0/2000

Bet vienalga cilvēki pērk un pirks iPhone, tāpat kā viņi pērk Dior, Prada drēbes, lai gan tirgū var nopirkt lētāk, brauc ar Bugatti, lai gan Opelis taču arī ir ok mašīna. iPhone ir modes prece un tie, kas tos pērk, manuprāt, daudz nepievērš uzmanību tā telefona parametriem...

1 0 atbildēt

Man liekas tā ka Iphone ir ātrāks nekā Android, bet Iphone liekas garlaicīgāks nekā Android. :D

1 0 atbildēt

man ir viens jautājums - KO TU VISPĀR ZINI PAR iPhone???

Man pašai ir iPhone un tas, ko lasiju bija pilnīgas muļķības emotion

1 0 atbildēt

Viedtālruņi ir lieta, kurā es specializējos un pēc savas pieredzes teikšu, ka ne viss slēpjas aiz tehniskajiem parametriem - lai cik kodolu Androidā nesabāztu, tā tomēr ir gļukaina platforma, bieži iekaras un nenorit gludi. Varbūt iPhone nav 4 kodolu, taču iOS ir gana stabila platforma, labi izstrādāta un viņai pietiek ar saviem diviem kodoliem. Turklāt Apple ir saglabājuši Stīva Džobsa ideoloģiju - piedāvāt unikālas preces, kuras dizainu nosaka pats Apple, nevis lietotājs. Neesmu Apple Fanboys, ikdienā lietoju Android, bet pārietu uz iOS, ja cena būtu nedaudz zemāka. 

1 0 atbildēt

A man vienalga. Katrs pērk ko grib, pēc kaut kādām savām prasībām. Kas der vienam- neder citam! Nav ko te cepties par kkādiem telefoniem, kuri visi pēc gada jau būs novecojuši. Labāk aizejat un noperkat grāmatu- jauka izklaide, nekas nekarās un bateriju arī ilgi tur :D

1 0 atbildēt

Starpība starp Apple un Android lietotājiem- Apple lietotāji dzīvo reālā dzīvē, nevis to vien dara kā spaida podziņas lietojot visus tos ''gadžetus'' un citus mēslus pavadot visu dienu blenžot uz saviem telefoniem. Nu common lielākajai daļai no jums nemaz nav bijis un nav iPhone. Es arī tā runāju pirms iegādājos savu pirmo ābolu, bet nu esmu ļoti apmierināts ar pirkumu. Un jā esmu arī lietojis jaunos Android. No savas pieredzes varu teikt- pērciet Apple sākot tikai no 3Gs modeļa (nekad nepērciet iPhone 3G)

1 0 atbildēt

man liekas abi salīdzinosi labiemotionbet samsungs izturīgaks

1 0 atbildēt

Raksta veidotājs noteikti ne sūda neizn pa ābolīšiem :D Es lietoju gan āboldatoru, āboltableti un arī āboltelefonu, un godīgi varu pateikt ka šajā vidē viss ir daudz vienkāršāk un vieglāk nekā win vai androīd ;)

2 1 atbildēt

iPhoni ir un vienmēr paliks Android ēnā.. ā, un mēsli arī viņi ir ;)

1 0 atbildēt
JR avatarsJR

Diezgan precīzi,man draugs nesen nopirka Iphone 5,laikam pa 600-800.euro. Manā skatījumā pilnīgs idiotisms,telefons ir tik garlaicīgs,ka jau pirmajā minutē man viņš apnika. Interfeiss,homescreen vel ir tajā pašā stadijā kādā bija pie 3g. Vārdu sakot,telefons ir garlaicīgs ar salīdzinoši lieliem mīnusiem un nesamērīgi dārgs,tad jau es labāk nopērku Lumia 920 un par atlikošu naudu vel kaut ko var sazīmēt :D

Nē nu pēc idejas viņš nav mēsls,ir jau arī Android savi mīnusi,bet tomēr tie nav tik lieli.Android tomēr ir daudz aizraujošāks. Pats lietoju android,bet vēlētos Lumia 920 :D

1 1 atbildēt

Pati lietoju tikai Android telefpnus kopš to sākuma, neskatoties uz to, ka pērkot jaunu telefonu vienmēr cenšas iesmērēt IPhonu. Bet pat veikalā pārsvaru gūst Samsung. Manuprāt IPhons ir tukšs telefons, tikai tas vien, ka tas ir IPhons un viss!! 

2 2 atbildēt

autor, kā tev liekas cik stulbi ir salīdzināt telefonu ar telefona operētājsistēmu? Tas būtu tā pat kā salīdzināt plikas mašīnas riepas ar veselu automašīnu, redz riepām nav sēdekļa apsilde, audi ir, riepām nav atpakaļskata kamera, lexus ir, secinājums riepas ir sūds. salīdzini dzelzi ar dzelzi nevis os ar dzelzi. un iphone nodirsēji, jums vienkārši ir skaudība, citu pamatojumu neredzu, jo iphone fani par citiem gadgetiem neko nedirs jo ir apmierināti ar to kas ir, nevis skaudigus rakstus un publikacijas taisa. Visi jaunie telefoni ir sūdi, pārbāzti ar lietām kas nav un nekad nebūs vajadzīgas, iphone vismaz galvenās funkcijas pilda un ja nebūtu iphone, telefoni būtu palikuši nokia n72 līmenī!

2 2 atbildēt

Pańēmu android tikai vienas lietas dēl. Jo priekš kam maksāt vairāk par Apple, ja ir pieiejams tāds pats Android par lētāku cenu??        Ak jā, šo tekstu rakstu no pazińas iPad un vińam pat nav latviešu taustatùras... Tākā sprieźat paši ;)

0 0 atbildēt

what so ever. :D

0 0 atbildēt

Lol tikko sapratu ka mans vecais telefons ir labāks par iphone :D :D :D :D 

reāli viņš ir piedzīvojis jau vairāku iphone iznākšanu bet vēl ir labāks spriežot pēc šī saraksta

un man po man ir vecs LG taka s!@#$%^t visi

0 0 atbildēt

Abas firmas ir ļoti labas un kvalitatīvas.Tie kuri raksta vai Android vai Apple ir sūds ir idioti,kuri nav izmēģinājuši abas šīs firmas.Tu pat atšķirību nejūti sūtot īzziņas vai sēžot netā.

0 0 atbildēt

Iphones salīdzinoši ir letākss un vairāk atpazīstamāks.  man ir 3g(s) pilnībā pietiek, lai izbaudītu visus dotos vissjaunākos ios jailbraik prog. un spēles :) , kuras der arī jaunajam iphone 5.

+ ir iesp. uz iphones uzlikt Androīda prg. novelkot dashboard prog.

Salīdzināt šos abus ir grūti, lai izteiktu pilnu izklāstu, nevar iztikt tikai ar 1 cilvēka viedokli emotion

0 0 atbildēt

Tak poh, iSūda reklāmā teica, ka tas ir viskrutākais, un tā lielā cena to apliecina, tāpēc jāpērk, varbūt pincīts paliks garāks.

Nu tā apmēram domā mūsu degradētie cilvēki, kuri apgalvo, ka reklamas viņus neitekmē. Da bļin viņiem nav vispār savas dzīves, viņi tikai dzīvo pēc tā ko rāda tv un internets. emotion

0 0 atbildēt

Nesaproto kāda jēga izmesto to naudu par Iphone kurš nav pat uz pusi tik labs kā Android viedtālruņi!!!

0 0 atbildēt

10. Ne visiem android tālruņiem darbojas stilus, atceramies tādu lietu kā 'kapacitīvie' un 'rezistīvie' ekrāni.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »