local-stats-pixel fb-conv-api

dažu vārdu skaidrojumi10

5 3

Vārda Valdis nozīme un skaidrojums: Sirsnības un aizrautīguma iemiesojums. Necenšas sarežģīt dzīvi un samezglot attiecības. Ja arī viņam uzmācas laiskums, viņš pēc tam ar dubultu enerģiju metas iekšā notikumos. Dzīve Valdi brīžiem arī papluinī, taču viņš cenšas reiz izdarītu muļķību "neitralizēt". Valdim ir jūtīga daba, un pat neveiksmēs viņš vairāk vaino pats sevi. Izceļas ar tieksmi uz mākslu. Valdim "garšo" grēks, bet viņš baidās zaudēt savu reputāciju. Jo sevišķi lielas sekmes apliecina diplomātijā. Zina: viss panākams ar mierīgu garu, nevis lēcienveidīgā skrējienā. Valdim ir laba īpašība - nestāvēt malā no notikumiem. Tad jau labāk mesties iekšā dzirnupē un peldēt pret straumi!

Vārda Monta nozīme un skaidrojums: Kaut pēc dabas kvēla, viņai līdzi seko kautrība. Sevī glabā noklusētu domu pasauli, ko nenodod neviens viņas vārds. Vislielākajās grūtībās saglabā sirdsmieru. Skaistākais dzīves posms veidojas ap pusmūžu.

Vārda Kārlis nozīme un skaidrojums:

Pirmais tips. Vitāls, ar humora izjūtu, vienmēr atsaucīgs un prot notušēt satraukumu, izmisumu, sāpi. Kaut arī sirds ar saprātu bieži ir konfliktā.
Otrais tips. Mazliet robusts un nikns uz nepilnībām, politikā labi orientējas un neielaižas kompromisā. Alkst visu pārbaudīt un pētīt filozofiskus tekstus. Piemīt apziņa, ka vajag sevi pārveidot - būt saskaņā ar sirdsapziņu.
Trešais tips. Bohēmietis, mirkļa aizmirstības atzinējs, joviāls, omulīgs baudītājs, kas neko nekrāj un arī sievietē meklē rotaļīgo, pagāniski pievilcīgo, izaicinošo. Principā arī šajā Kārlī ir antagonisku spēku mainīgs sakopojums. Dvēsele un miesa pastāvīgi cīnās savā starpā.
Galvenais, visiem Kārļiem raksturīgais - izvirzīties, plūkt uzvaras laurus. Mīlestība ir Kārļa dzīves degviela.

Vārda Anna nozīme un skaidrojums: īsts dārgums vīrietim, kurš to sastop. Aizrautīgas dabas būtne ar pavēlnieces īpašībām. Piemīt īpašs vērienīgums. Mīlestībā saskata vienīgo mērķi. Vai dzīve Annu vainago un dod piepildījumu, - par to der domāt! Jo pašapziņa, kas piemīt Annai, var arī ko noārdīt. Iegriba iemantot cilvēku uzticību - tā ir raksturīga Annas iezīme! Apzinās savas asprātības un vērienīguma spēku. Ja sirdī iezogas tukšums, Anna to iznīdē ar nežēlīgu darbu. Nonākot aci pret aci ar zaudētu mīlestību, uzvar izaicinājums: mani tu nepieveiksi! Zina arī periodus, kad sirds ir smaga kā aizšauts putns.

Vārda Toms nozīme un skaidrojums: Izsmalcināts, noslēpumains un korekts. Novērotāja pozīciju uzskata par pašu izdevīgāko. Zina savu ietekmi un tāpēc nesteidzas. Uz visiem skatās no malas.

komentārā ieraksti kādu vārdu man paskaidrot nākošajā rakstā.

5 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Noskaidro par šo vārdu - Ketija 

1 0 atbildēt

Noskaidro par vārdu Aina lūdzu :)

1 0 atbildēt

Noskaidro vārda Elizabete nozīmi .

1 0 atbildēt

Aneti ?!!!! ; ))

1 0 atbildēt

Paldies par Montu ;D

0 0 atbildēt
Santa
0 0 atbildēt