local-stats-pixel fb-conv-api

Vril biedrība. Nacistu Noslēpumi. 6. daļa.30

386 1

Vril. Šis vārds noteikti ir zināms katram, kurš mēdz palasīt par vēsturi, par mistiku vai par abiem kopā. Bet kas tad īsti ir Vril? Mistikas faniem tas asiciēsies ar nacistu lidojošajiem šķīvīšiem, kura katram otrajam attēlām būs klāt piebāzts Vril vārds. Smalkākiem pētniekiem tas vairāk asociēsies ar īpašas, okultas biedrības vārdu. Taisība ir abām pusēm, taču šajā rakstā es aprakstīšu pašas Vril biedrības veidošanos un darbību. Nākamais raksts būs par Vril diskiem.

Citas Nacistu Noslēpumu sērijas daļas:

Haunebu

Die Glocke

Antigravitāte

RFZ

Vril Diski

386 1 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

veci tu gan laid pa pirmo ar šitiem +

25 0 atbildēt

Tās "pētnieces" ir trakoti seksīgas :D

10 0 atbildēt

Tā viņu Melnā Saule ir visuma informatīvais lauks, tik nesaprotu, kāpēc viņi sauca to par Melno. :D

4 0 atbildēt

Tiešām labi un izcili raksti :)

2 0 atbildēt

Neticība ir tas, kas cilvēci grauj. Tā pūst no pašas iekšienes, jo nezin par tādām fundamentālām vērtībām kā- ir kāds radītājs, tā tam jābūt, cilvēkam, apziņai, ir mērķis un uzdevums, kad uzdevums izpildīts apziņa,cilvēks, mirst, trešais cilvēks pārdzimst citā klanā ar jaunu uzdevumu kurš viņam jāatklāj. Pilnīgi iespējams, un tas tiešām ir iespējams, ka daudz kas no , jeb praktiski viss par nacistu mītiem nav mīts, bet īstākā realitāte, tā tas ir.

1 0 atbildēt

Bail padomāt, kāda būtu pasaule, ja Trešais reihs izdotos..

2 1 atbildēt

Ļoti interesanta rakstu sērija , daudzas reizes intresantāk lasīt nekā vēstures grāmatas .

1 0 atbildēt

Z-Plāns sanāk, ka skaitās Švābija , kas bija tajā Antarktīdā ?

1 0 atbildēt

Kapēc pīpēja vecīt? Ir pat viens čalis kas pazuda kā caurumā iekritis ar bell un visiem papīriem un tt... 

0 0 atbildēt

"...un ieguva savu nosaukumu no Ultima Thule - antīkās Hyperborea valsts galvaspilsētas" Thule, Ultima Thule nav pilsēta, bet gan sala. Un tās ir divas dažādas mītiskās zemes - Thule un Hyperborea.

0 0 atbildēt

Baigi inčīgi, varbūt autors varētu līdz ar nākamo daļu norādīt izmantotos avotus..

0 0 atbildēt

Līdz ar nacistu partijas (kura cēlusies no Tūles biedrības) - aplams apgalvojums - NSDAP rindās bija daudzi Tūles biedri, bet dibināja to pavisam citi cilvēki.

0 0 atbildēt
Hakenkreics nav personvārds. Vāc. Hakenkreuz- kāškrusts, tātad aplis, kurā kāškrusts. Ādlers arī nav īpašvārds. Vāc. Adler- ērglis, ar to jāsaprot, ka aplis, uz kura sēž nacistu ērglis (Adler), sākumā saturēja kāškrustu (Hakenkreuz), pēcāk melno sauli simbolizējošo ratu. Bez uzbrauciena, norādu ne tāpēc, lai kādu aizvainotu, bet zināšanai nākamībā.
0 0 atbildēt

Gudruna gan ar īsiem matiem...

0 8 atbildēt

Ko viņi pīpēja???emotion

1 14 atbildēt

Raksts sūds. Tā saucamajiem "faktiem" nav ticama avota (vai vispār nav). Kārtējais stulbais raksts, kam cilvēki dod plusus tikai tāpēc, ka tic lietām, kuras nav pierādītas.

0 18 atbildēt