local-stats-pixel fb-conv-api

Vangas pareģojumi(aplami)18

193 0

Sveiki tautieši.

Šajā vakarā biju tāds diezgan nogarlaikojies un kautkā no zila gaisa ienaca prāta uzmest aci velvreiz šiem Babas Vangas pareģojumiem.

Pārlasot rakstus iekš spokiem.lv un arī paris artikulus guugle sapratu, ka tur kautkas nav tīrs un tieši, kā jau atkal no zila gaisa uzskrēju saitam, kurā bija publicēts raksts, kas bija pretrunā ar visiem Vangas pareģojumiem. Ja nezinat neko par šiem pareģojumiem, tad iesaku izlasit kādu rakstu šeit pat spokos jeb arī guugle. Pie noformējuma neēsmu piestrādājis, jo ticat vai nē, es to neprotu.

Šis būs tīri tulkojums, no manas puses nekas ne pielikts, nedz arī atņemts. Nekas daudz, bet vismaz kautkas attiecība uz šo tēmu, ko šeit spokos neēsmu redzejis. Rakstā iejutīšos personas lomā, kas veidoja šo rakstu, tikai tulkotā veidā.

Tikko izgāju cauri rakstam "Obama the last president" (Obama-pēdejais prezidents) un rakstā Baba Vanga bija minēta, kā avots pareģojumam kurš apgalvo, ka Obama būs pēdējais ASV prezidents.

Pēctam es izgāju cauri vel dažiem rakstiem par Babas Vangas pareģojumiem ,kuros itkā ir viņas pareģojumi, kuri sniedzas līdz pat 5000 gadam.

Man būs jāsaka- nekas no šī nav taisnība.


Tika veikta intervija ar viņās tuvajiem un kaimiņiem 2010.gadā. Intervija ir bulgāru valodā, video šeit es nepublicēšu, bet gan pāris svarīgākās intervijas daļas, kuras ir iztulkotas.

"Kāds karš? Vanga nekad nav izteikusi šādu pareģojumu. Kāds safabricē šos pareģojumus un pēctam citi to atkārto, un tad cilvēki no tā pārbīstas. Viņi spekulē ar viņas vārdu, jo zin ka cilvēki tic visā kas viņai ir sakāms." saka viņas draugs un kaimiņš. "Boyka Kostadinova" pazina Vangu 50 gadus.


"Eli Goreva" saka, ko Vanga viņai bija stāstījusi par pašas nāvi" 11. augustā es miršu, 12. viņi domās vai paņemt manas smadzenes pētījumiem vai nē, 13. mani apglabās,14. es ceļošu, 15. augustā es sēdēšu pie pusdienu galda ar Svēto Māti.


"Viņa mēdza skatīties pagātnē un nākotnē, bet pareģojumus par trešo pasaules karu es nebiju dzirdējusi.""Goreva" stāsta, ka arī pareģojumi par 9/11, "Krusk" (PSRS zemūdene kura eksplodēja un nogrima 2000. gada 12 augustā.) un par melno ASV prezidentu, arī ir izdomāti. Šie pareģojumi ir parādījušies pēc viņās nāves un neviens no tuvajiem un pazīstamajiem nav teicis, ka viņa ko tādu ir apgalvojusi.


Viņa dzīvoja vadoties pec bībeles. Viņa bija apgalvojusi, ka viss par pasauli ir sacīts bībelē, bet to būtu jālasa uzmanīgi un to nevajadzetu interpretēt.
"Peter Bakov", cilvēks ar kuru viņa mēdza pārrunāt lietas par pasauli, arī no viņas nav dzirdējis neko par trešo pasaules karu." esmu viņai jautājis,
bet viņa vienmēr man atbildeja: nebaidies mans dēls, nav nekas par ko baidīties. Trešais pasaules karš nebūs."-viņš stāsta. Dzīve kas vadās pēc iemesla, kuru mēs neredzam, nepieļaus zemes iznīcību. Mēs esam arpuszemes inteliģences produkts(zinot ka viņa bija Kristiete, ir saprotams ka viņa runā par Dievu nevis 'citplanētiešiem')
"Nav tādas mātes, kura nogalīnās savu dēļu"- atcerās Pīters/Pēteris


Viņa reti runāja par politiku, bet bieži teica " Neatdalaties no Padomju Savienības(Krievījas), citādāk jūs cietīsiet"

Gramatika iespējams nav pirmajā vietā, bet doma cerams saprotama, un pie tulkošanas darbiem centos cik vien varēju, takā ja ir kāda problēma ar tulkojumu, dariet to paši.

Ceru ka šis raksts jums atvērs acis attiecībā uz Vangas pareģojumiem.

193 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

" Neatdalaties no Padomju Savienības(Krievījas), citādāk jūs cietīsiet"

pievienojieties tai, un jūs sapratīsiet ka līdz šim nēesat cietuši emotion

25 1 atbildēt

acis šis raksts nu man persõnīgi neatvēra necik,iepriekš jau zināju vairāk ...

5 1 atbildēt
starp citu psrs 2000. gadā vairs nepastāvēja !
3 0 atbildēt

guugleemotion

3 1 atbildēt

smiekligi, cilveki izlasa visu rakstu,  nepievers uzmanibu galvenajai raksta domai, tad panem vienu teikumu un sak kasketies par to, itka pasi  baigi butu izjutusi padomju varu. :D

raksts loti labs.

2 0 atbildēt

Ko tu īsti gribi pateikt? To ka viss kas tiek gaismā tiek interpretēts un pārveidots lai kādam tas būtu labāk. Tā šai pasaulē notiks, vienalga kas būs pie varas.

3 2 atbildēt

Nu kapitālisms tiešām nekādu laimi nav atnesis.

Tie, kas tagad domā man pretī gudri d****, tad pamatoju, ka krīzi ir radījis kapitālisms, nevis komunisms, un kapitālisms pēdējos gadus izvilka uz bijušā PSRS, tādēļ palīdzēja tam sabrukt, un iebarot visiem kredītus, iemeslu, kādēļ esam pakaļā.

Vangai ir taisnība.

8 7 atbildēt

Paldies par rakstu. Viens no labākajiem, jo nepārkopē muļķības no neta, bet autors pats domā!

1 1 atbildēt