local-stats-pixel fb-conv-api

TELEnostaļģija42

513 1

Noteikti daudziem no mums mājās galda atvilkē vai uz plauktiņa mētājas kāds vecs, aizmirstībai nelemtais, mobilais telefons. Ja nedaudz gremdējās pagātnes atmiņās, katrs tāda veida mobilais telefons ar kaut ko asocējas, jo tā laika mobilie telefoni lielai daļai nebija tikai sakaru līdzeklis- tas bija priekšmets ar kuru varēja "nostilot" draugu priekšā ar jaunām, neredzētām fīčam, ar trakiem dizainiem un ideju izpildījumiem. Tajā laikā telefonu progress vērojams visaktīvāk, kad elementārās kalkulātora vai piezīmju grāmatiņas funkcijas papildinājās ar polifoniskām melodijām, fotokameru vēlāk jau ar mp3, 3g un vēl un vēl.

Šis ir mans pirmais raksts, veidots no paša iespaidiem un atmiņām, tādēļ bargi nenosodiet, un ja kur būšu kļūdījies, droši varat izteikties komentāros ;)

Te ietvēru tikai dažus siemens modeļus, kuri man atausa atmiņā. Tā kā man ir bijuši ~100 dažādu mobilo telefonu modeļi, pēc raksta statistikas, domāšu vai turpināt šo rakstu. :)

513 1 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Atceros ka man mamma nopirka  CX65 (ja nemaldos beidzu 9.klasi) biju pirmais puika pagalmā ar telefonu kuram tik milzīgs displejs, tad tas bija kaut kas, bet tagad ar mobīlo telefonu nevienu nepārksteiksi, vienīgi sapratīsi cik cilvēks daudz pelna un vai seko līdzi tehnoloģijām.

0 0 atbildēt

sīmensi nekad nav ar kko labu asociējušies.... emotion  /bet vrb jau ir ok... emotion

0 0 atbildēt

nu..M55man nokalpoja ilgos gadus un reali strāda vēl tagad, tikpatkā bez problēmām. tiesa, esmu vel pamēginajusi samsung un Nokia..pēdejais škiet jēdzīgakais piekš manis. Siemens nez kāpēc kaitina ar kaut ko.

0 0 atbildēt

Man pirmais bija nokia- 5. kl. tad sīmens, tad sīmens kā pirmajā bildē, tad pirmā nokia -rācija:D, tad motorola, tad arī motorola un tagad vecs jo vecs samsung

0 0 atbildēt

skatoties šo rakstu sajutos vecs... mans pirmais bija 51. noka :D

0 0 atbildēt

foršs raksts, atcerējos jau aizmirstus modeļus emotion

0 0 atbildēt

Man bja c55, viņš bija awesome, es caur to diktafonu ierakstīju vienu dziesmu bez pavadījuma, un es biju stilīga jo man nebija kkādas stulbas melodijas. :D Plus man bija zila gaisma nevis oranža kā bildītē. :)

mana telefonu vēsture - siemens c25, siemens c55, nokia 3310, nokia 3220 (šis bija vienīgais, kas bija mans, pārējie visi ir kādam citam piederējuši), nokia 6233, nokia 6300 ūn tagad nokai 7373. :/ 

0 0 atbildēt

Man nebija Siemens M55 un cf62 ;D

0 0 atbildēt

man bij c65 un wel daudzi kuriem neatceros nosaukumus :D atceros kad 2006 wai kkur tad dabuuju nokia n73 wot tad biju nazis

0 0 atbildēt

Skatos, ar Siemens vien esi dzīvojies.

Nu C35, C55, C65 un viens siemens-benq man arī ir bijis.

0 0 atbildēt

a50 vēl stāv atvilktnē

0 0 atbildēt

kur a52??

0 0 atbildēt

cx65 man ar bija labs telefons vienīgais mīnus ka bija tikai polifonijas 

0 0 atbildēt
H avatarsH

sīmeni tak visi mēsli, tā nav nostaļģija

0 0 atbildēt

man bija 5. un 6

Mc60 kamera bija tik s****  tajā bildē nekas nebija saskatāms

0 0 atbildēt

izlaidi a52 :P =]

man vel majas tads metajas, nopirku pa 1 Ls kkur 2 gadus maksajam par pieslegumu :D

Netisam, uzliku "nelaut ielikt citas SIM" tagad, vins nau derigs emotion

0 0 atbildēt

man bija cx65, bet pa palim samainiju,  pret kkadu suda samsungu :(

0 0 atbildēt

Siemens vispar gavno ir bijis visos laikos..

0 0 atbildēt

Man bija BenqSiemens e6 - dizians patika - skaņa super (ar uzliktu aizmugurējo vāciņu), bet (kā jau SIemens..) sāka lagot un es šo pārdevu :D

0 0 atbildēt
m55 jū tie tik bija laiki:)
0 1 atbildēt