local-stats-pixel fb-conv-api

TELEnostaļģija42

513 1

Noteikti daudziem no mums mājās galda atvilkē vai uz plauktiņa mētājas kāds vecs, aizmirstībai nelemtais, mobilais telefons. Ja nedaudz gremdējās pagātnes atmiņās, katrs tāda veida mobilais telefons ar kaut ko asocējas, jo tā laika mobilie telefoni lielai daļai nebija tikai sakaru līdzeklis- tas bija priekšmets ar kuru varēja "nostilot" draugu priekšā ar jaunām, neredzētām fīčam, ar trakiem dizainiem un ideju izpildījumiem. Tajā laikā telefonu progress vērojams visaktīvāk, kad elementārās kalkulātora vai piezīmju grāmatiņas funkcijas papildinājās ar polifoniskām melodijām, fotokameru vēlāk jau ar mp3, 3g un vēl un vēl.

Šis ir mans pirmais raksts, veidots no paša iespaidiem un atmiņām, tādēļ bargi nenosodiet, un ja kur būšu kļūdījies, droši varat izteikties komentāros ;)

Te ietvēru tikai dažus siemens modeļus, kuri man atausa atmiņā. Tā kā man ir bijuši ~100 dažādu mobilo telefonu modeļi, pēc raksta statistikas, domāšu vai turpināt šo rakstu. :)

513 1 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

5. Siemens mc60 kamera ir katastrofa, kā jau pats telefons, ātrāk un kvalitatīvāk ir uzgleznot pašam emotion

25 0 atbildēt

Pēdējais benq, ellīgs aparāts. baterija tukša, bet vēl dienu strādā tikai ar tumšāku ekrānu. izmazgāju šim austiņas veļasmašīnā, nekādas skaņas maiņas, tikai smaržpja pēc pavasara puķītēm un galvenais jau tam telefonam bija mp3. kā gan varēja nepietikt ar 256mb karti.

11 0 atbildēt

simeni bij sudi..

11 1 atbildēt

Man bija SIEMENS S10, urļiki nemaz neriskēja ar mani kauties, kad rokās turēju to kluci....

6 0 atbildēt

bij man vairāki sīmeni,bet visiem kā vienam ātri batarijas nokāvās,nokias cik bijušas visas vēltgd daudz maz normāli strādā.

5 0 atbildēt

A60, C60 Bija populāri man a60 joprojām ir mājās. Atsķirība bija tā, ka c60 vareja pielikt kameru un ierakstīt skaņas, kā arī mms, izskata ziņā viņi bija kopijas. Man ļoti intereseja tas, ka noņ*t vāciņu zem viņa virs baterijas bija velviens panelītis uz kura bija iegrafets riņķīša loks, man lika aizdomāties, ka tur tika plānots ielikt kameru, bet kaut kas šiem nojucis. 

3 0 atbildēt

Uii, ja man tagad visi mani telefoni būtu jāsaskaita... 

Pats pats pirmais man bija ericsson. Tāds ar antenu, un zilām pogām, nespēju pat iedomāties, kas par modelis! :D Pēc tam bija vecā labā Nokia 5110! Tas gan man baigi patika! Un tad bija Siemens ēra. Tagad nevienu Siemens telefonu neņemtu. Atceros, ka jau agrāk viņi kārās augšā un viss, ko darīja bija aicinājums gaidīt!

3 0 atbildēt

M55 bija mans pirmais SIEMENS, toreiz bija izvēle starp trubām, kurām parādās krāsainie displeji, bija mazliet škrobīgi, jo kad bju nopircis M55, izrādījās, ka Nokia 3100 un Samsung C100 ekrāni nebija tik graudani. Vēl man bija CX65, bet to man nogopija ;)) M55 vēl tagad mājās kaut kur stāv, bet vispār tie Siemeni baigi lagoja

2 0 atbildēt

Man savulaik bija Siemens a35. Ne spēlīšu, ne normālu melodiju, toties varēja nopirkt panelīšus ar visādām saulespuķēm un tamlīdzīgi.:D

2 0 atbildēt

man pirmais telefons bija Siemens.

1 0 atbildēt

Atceros kā es sapņoju par M55, bet ilgu laiku nedabūju, jo maksāja bargu naudu. Žēl, ka mūsdienās telefoniem ir tik garlaicīgi dizaini.

1 0 atbildēt

siemens A35 manam tevam milakais modelis- vins vel nesen pardzivoja ka nevarot tadu atrast- esot bijis vienkarsi saprotams un bez liekam funkcijam, tieshi tas, kas vajadzigs..

1 0 atbildēt

man par laimi Siemens nav bijis.. bet pirmais telefons bija nokia ar antenu :D vairak jau rācija salīdzinot ar mūsdienām emotion Bet princips darbojās - pazvanīt varēja :D

1 0 atbildēt

Siemens dzīvos mūžīgi. Lietoju tos no pašiem pirmssākumiem. Ir bijuši neskaitāmi modeļi. Un arī pašlaik lietoju 8 gadus veco CF75, jo mana 3 mēnešus vecā Lumia 925 kabatā nepārcieta smieklīgu lietutiņu. Siemens ir neskaitāmas reizes peldējies kopā ar mani, bet joprojām kā jauns. Tikai akumulatoru nomainīju. Ak jā - pirmais Siemens ar pieštepselējamu kameru bija S55, nevis M55. Un vispār - bez Siemens mēs būtu attīstījušies lēnāk. Viņiem joprojām pieder daudzi patenti un viņi iesāka daudzas lietas, piemēram, krāsainos ekrānus, iebūvētās kameras u.c. huiņas.

1 0 atbildēt

Cik redzu,visi ir Siemens hateri.Sak` haters gonna hate!

 Man bij` C75, ar samērā lielu ekrānu un kameru (0,3 vai 1,3 Mpix). Vienīgās lietas bija, ka viņam varēja tikai polifonijas likt, un tas, ka viņam bija tikai 10 MB atmiņa :D, un ka pēc 1,5 gadiem sāka ļoti lagot un baterija ātri izbedzās( kādas 2-4 dienas) ,līdz vēl pēc pusgada lādētājs sačakarējās. Vajag tik dabūt jaunu baču un lādētāju, tad jau būs :D

1 0 atbildēt

kur a52??

0 0 atbildēt

cx65 man ar bija labs telefons vienīgais mīnus ka bija tikai polifonijas 

0 0 atbildēt

a50 vēl stāv atvilktnē

0 0 atbildēt

Man bja c55, viņš bija awesome, es caur to diktafonu ierakstīju vienu dziesmu bez pavadījuma, un es biju stilīga jo man nebija kkādas stulbas melodijas. :D Plus man bija zila gaisma nevis oranža kā bildītē. :)

mana telefonu vēsture - siemens c25, siemens c55, nokia 3310, nokia 3220 (šis bija vienīgais, kas bija mans, pārējie visi ir kādam citam piederējuši), nokia 6233, nokia 6300 ūn tagad nokai 7373. :/ 

0 0 atbildēt

foršs raksts, atcerējos jau aizmirstus modeļus emotion

0 0 atbildēt