local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošas mediķu kļūdas 239

789 4

Otrā daļa, kurā apkopotas dažas no šokējošākajām kļūdām, kuras veikuši mediķi. Ļoti bieži to rezultāts ir pacientu nāve.

789 4 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Un jau atkal vārds ŠOKĒJOŠI,tev galīgi nepiemīt kreativitāte uz rakstu nosaukumiem..

53 5 atbildēt

Druumiemotion

25 0 atbildēt

Es vairs neuzticos ārstiem...

15 0 atbildēt

6. Atmožoties no operācijas kādam negaidīts pārsteigums. :D

17 3 atbildēt

Ja godīgi jāsaka , tad tu manī samērā mainiji par priekšstatu pret ārstiem.

10 0 atbildēt
"Varēja manīt, ka Rigs nav pietiekama barojuma" ko tas nozīmē latviski? :D
4 0 atbildēt

 

 

Esmu medicīnas studente, un ticiet vai nē, šāda veida kļūdas notiek ĻOTI reti, un kā piem. Latvijā ķirurgs strādā 24/7, un paveicās, ja dabūj kādu brīvu stundiņu, un to pašu laiku pacienti apber ķirurģu ar dažādiem jautājumiem u.t.t. Un man jau liekas, ka ko gan citu var gaidīt, ja ir tāds ārstu noslogojums.

Es jau neaizstāvu, tikai saku. Bet protams, neviens jau negribētu ka kādā operācijā sanāk kļudīties, bet visi esam cilvēki. Jā, ja, zinu, tad nav ko operēt u.t.t, bet tāda dzīve.

3 0 atbildēt

tas ir šausmīgi.bet arī pie mums ļoti bieži veic nepareizas operācijas,kurām ir smagas sekas un pat letālas.Cik reiz nav dzirdēts,ka kādam tuvinieks nomira no vēža,jo bija veikta nepareiza operācija,utt.

1 0 atbildēt
Moonwalker nekā personiga..bet lūdzu turies pie savā interesanti rakstu stila..nesaki tai/am jobnatijam montanai...paldies..
1 0 atbildēt

Divertikuloze - izplatīta zarnu slimība, visbeižāk resnajā zarnā. 

Nazogastrālā zonde - tā ir tāda caurulīte, caur kuru tiek piegādātas barības vielas kuņģī. To ievada caur degunu, kur tā nokļūst līdz rīklei un tālāk pa barības vadu tiek ievadīta līdz kuņģim. 

0 0 atbildēt
pēc šitāda teksta palasīšanas man zūd uzticība ārstiem.. :D
0 0 atbildēt

Kādu laiku pats pastrādāju viena no Anglijas slimnīcas instrumentu sterelizācijas departamentiem, tur mums staffroom bija izvietota uz ziņojumu dēļiem vesala prezentācija par pacientos atstātiem dažādiem priekšmētiem, un par to cik milzīgas summas UK slimnīcas samaksā katru gadu kompensācijāš tieši šī iemesla pēc

0 0 atbildēt

kļūdas faktors pastāv pilnīgi visur, pat vissmalkākajos dators. jautājums tikai, cik liela ir kļūdas varbūtība. ja procesā iesaistīts cilvēks, tad kļūdas varbūtība ir liela. ir protams dažādi paņēmi varbūtības samazināšanai. tāka piedotiet, atvainojiet, neredzu par ko šokēties.

0 0 atbildēt
Domāju neseko!!! Autokorekts
0 0 atbildēt

nu ko lai saka, šausmīgi, bet kļūdās visi, protams, šajos gadījumos ir upuri. Bet ejiet pastrādājiet viņu vietā un redzēsiet, ka arī Jūs kļūdīsieties! ;) Un tas kurš saka, ka nevajag ļaut operēt ir muļķis (piedodiet), Tu labāk izvēlētos nomirt nekā ļaut sevi operēt? 

Un arī kāpēc cilvēki mirst, bieži tas gadās tik tādēl, ka nolaiž savu veselību līdz pēdējam un griežas pēc palīdzības, kad izredzes ir maz un pat ārsti nevar palīdzēt!

ārsti nav dievi-mīļie cilvēki, vienreiz to saprotiet.

0 0 atbildēt

Man vienam paziņam ir rētas abās vēdea lejasdaļas pusēs. Kad jautāju-kas tev tur bija?-viņš atbildēja, ka vienā pusē ir bijusi apendicīta operācija, bet otrā puse ir ar rētu, jo pirmajā reizē ārsti ''atgrieza'' nepareizo pusi vēderam! !

0 0 atbildēt
Kā var aizšūt vēderu ar dvieli iekšā?
0 0 atbildēt
skaidrs ir viens- NEIET PIE ĀRSTIEM UN NOTEIKTI NEKO NEĻAUT OPERĒT!!!
0 0 atbildēt

par 2. varētu teikt, nevis par kādu cenu, bet ka tas ir rakstīts ar asinīm, piemēram auto aptieciņas saturs arī ir rakstīts ar asinīm.

0 0 atbildēt

rakst super+ no manis

A man pateicoties ārstam, piedzima meitiņa 32.grūtniecības nedēļā(6.nedeļas ātrāk)

0 0 atbildēt