local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules brīnumainie dārgumi[1. daļa].3

55 6

Sveiki, spoki!:)

Šodien publicēšu rakstu par Pasaules brīnumainajiem dārgumiem. Raksts būs sadalīts vairākās daļās. Ceļojumam izvēlēsimies dažādus kontinentus. Ceru, ka patiks un uzzināsiet kaut ko jaunu! Rakstā būs dažādi ciemi, kultūras pieminekļi un dažādi mātes dabas apskates objekti!

ENJOY!

Šajā rakstā varēsit palūkot tikai Zviedrijas un Lielbritānijas dārgumus. Rkasts ir daļēji tulkots, daļēji no savām zināšanām, daļēji no ģimenes zināšanām.:D

____________________________________

Ceļojumu sāksim ar Eiropu!

1. Zviedrija.

2. Lielbritānija.

55 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Belge, es šajā rakstā publicēju tikai to ko pats zināju, ko mana ģimene zināja un ko es varēju iztulkot.:) Bet jā, paldies!

2 0 atbildēt

Un tik vien ir par Zviedriju ko stāstīt.  Kur tad pazudusi ir viena no pasaules vecākā orķestra 1526. gadā dibinātā Zviedrijas karaliskā orķestra "Royal Court Orchestra" (zv.iedriski - Kungliga Hovkapellet) mājvietas ēkas - pirmsākumā karaliskā galma ēka - "Royal Court" un no 1731. gada muižniecības nams "House of Nobility"  (zviedriski - Riddarhuset)? Ir vērts tās arī apskatīties un apmeklēt.  Līdzīgi Drotningholmas vasaras rezidences kompleksam, abas ēkas ir ļoti bagātīgi rotātas.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt