local-stats-pixel fb-conv-api

Par Ādolfu Hitleru kā cilvēku.44

907 4

Šis tirāns tiek dēvēts par vienu no ļaunākajiem cilvēkiem, kas jebkad dzīvojis zemes virsū, bet kā mēs labi zinām, vēsturi raksta uzvarētāji un Padomju Savienība ne ar ko neatšķīrās. Te gan būs vairāk informācijas par fīreru kā personību, nevis par viņa politiku, to jums iemācīs vēstures stundās.

907 4 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Varbūt kā cilvēks viņš nebija slikts. Vismaz līdz kļuva par fīreru. Tālākās idejas jau arī nebija sliktas. Bet to ko nesaprot ar labu, to vienmēr jāpiespiež pieņemt ar varu. Rezultātus mēs visi zinām.

26 0 atbildēt

Taja laika baidities no zobarstiem butu normala paradiba. Iedomajies kadi zobarsti bija 90tajos un ta kadi vareja but 40tajos gados? Man liekas labaka gadijuma labak paprasi lai vietejais ar pagali tev vinjus izsit.

20 0 atbildēt

Tas,ko viņš izdarīja ir,protams,šausmīgi,bet sava taisnība viņam tajā visā bija par tīru āriešu rasi.Es uzskatu,ka viņš bija tālredzīgs un mēģināja novērst žīdu  valdīšanu pasaulē,kas viņam diemžēl neizdevās.Kā zināms visas bankas un naudu mūsdienās pārvalda  žīdi.

14 2 atbildēt

Diez kā būtu ja pasaulē vispār nebūtu nācis Adolfs Hitlers? Kāda tad būtu vēsture...

10 1 atbildēt

Patiešām interesanti fakti... izrādās pilnīgi parasts cilvēks, tik žēl, ka aptaurēts emotion

8 0 atbildēt

narmaļnijs pacans bija! iedeva varžēdājiem piepīpēt kārtīgi, bišk uzrāvās tik uz utainajiem. bet ja nopietni runājam, tad tajā visā haosā var atrast arī dadzu labu lietu, piemēram, virkni jaunās tehnoloģijas, ko izgudroja tieši nacisti un ko plaši lietojam šodien. ww2 bija lūzuma punkts vācu-franču gadsimtiem ilgajā sacensībā, kas noveda pie sadarbības veicināšanas nevis sacensības un naida vienam pret otru.

8 0 atbildēt
Ja rakstītais ir fakts, tad paldies tev, man patika !
6 0 atbildēt

Labs, vilni emotion

5 0 atbildēt
4.Tātad no viņa vēl arī smideja pa gabalu. Viņš bija gan smagi slims gan fiziski, gan morāli - viens pauts, narkomānija, kuņģa problēmas, kā smird pa gabalu un viņš bija arī garīgi slims. Un tajā laikā dzīvoja vēl viens vēl garīgi slimāks nekā Hitlers - Staļins.
4 0 atbildēt

Ļoti daudzi idioti no spokiem uzkata viņu par baigi normālu čali, kur jums prāts ir?

3 1 atbildēt

Leģendārs cilvēks!

2 1 atbildēt

Vienmēr licies smieklīgi, ja kāds cep rakstus par to cik kāds pasaules monstrs bijis jauks cilvēks. Arī par cilvēkiem, kas notiesāti uz nāvi var pateikt- "O jā, viņa omīte viņu ļoti mīlēja, viņš skolas laikā bija teicamnieks matemātikā, utt., viņš negribēja nogalināt tās 20 sievietes, viņš gribēja tikai papļāpāt". Par katru cilvēku uz pasaules var pateikt kko cilvēcīgu, bet vai tas ir vajadzīgs?! (šis ir retorisks jautājums) Kaut kā neētiski.

3 2 atbildēt

Interesanti fakti,dažus nebiju dzirdējusi,bet par to kokaīnu,tās nebija vienīgās narkotikas ko Hitlers lietoja,kādu laiku pirms nāves viņa brokastis sastāvēja tikai no visādām narkotikām un viņa privātā daktera eksperimenta zālītēm.Katru rītu viņam tika pasniegts šķīvis piekrauts pilns ar narkotiku un zāļu paciņām.Un par tāmgandrīzējām nāvēm - kad karalaukā viņu ievainoja,tad viņam tā teikt virsū uzskrēja pretinieku kareivis(vārdu,uzvārdu neatceros),kurš gribēja viņu nošaut,bet redzot viņa ievainojumu nosprieda,ka tāpat jau nomirs un aizgāja prom.Šo notikumu viņš atcerējās tad kad Hitlers nāca pie varas,laikam jau nožēloja,ka tomēr nenošāva...

1 0 atbildēt

Raksts labs, tikai ''kad viņam gandrīz trāpīja šķemba kaujas laukā Pirmajā Pasaules karā.''

Es gandrīz nomiru jo man GANDRĪZ uzbrauca mašīna, drukas kļuda vai nepareiza informācija?

varbūt viņam trāpīja šķemba? tikai tā viņu nenogalināja?

0 0 atbildēt

Hitlers gandrīz nomira TRĪSREIZ. Pēc sava dienasta karā, viņš dēvās prom, bet pretī satika kādu franču karavīru. Tā vieta, lai viņu nošautu, franču karavīrs viņu pažēloja. Hitleram par bija glezna ar franču karavīru, kurš pažēloja viņu emotion

0 0 atbildēt

HEIL SĀTAN !!!!!!! emotion

1 1 atbildēt

evil fuck

0 0 atbildēt

Prieks, ka viņš atbalstīja nesmeķēšanu un alhakolismu!

0 0 atbildēt

seksīgs emotion

0 0 atbildēt

Ko pie velna nozīmē "ihalēja" ??? emotion Latviski tāda ir ?

0 0 atbildēt