local-stats-pixel fb-conv-api

Nežēlīgākie Romas pāvesti69

558 7

Kristietība? Visai nežēlīga reliģija tā sānāk.

558 7 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

es arī gribu harēmu un orģijas! :(

0 0 atbildēt

Vienmēr esmu šitos mēslus par šarlatāniem uzskatījis!! Un visas ticības arī tāds šarltānisms vien ir !! lai tie muļķi iet dirst!!

0 0 atbildēt

par to 10. - autor - labāk pārbaudi savu avotu ! vai tik nebūs tā, ka salasījies dzeltenus vēsturniekus (tādi arī ir). 

 

0 0 atbildēt

Es ticu Odinam :)

0 0 atbildēt

Neticīgais pāvests ir gudrs pāvests

0 0 atbildēt

Raksta autors varēja vismaz gadskaitļus katram pāvestam pierakstīt, lai būtu pārskatāmāk. Tas pirmkārt. Otrkārt, daudziem punktiem varēja vismaz kaut kādu elementāru skaidrojumu pierakstīt, jo nezinātājam var rasties maldīgs priekšstats kā piemēram Urbana II aprakstā. Vai ar "nogalinātiem 10 milj" ir domāts, ka šis cilvēks izsludināja Pirmo Krusta karu? Kāpēc viņš tad būtu ļaunuma iemiesojums, ja Krusta karu ideja jau bija nobriedusi iepriekšējā pāvesta laikā un to atbalstīja Eiropa kā pretuzbrukumu musulmaņiem? Un no kurienes šāds cipars "10 milj", ja krustneši ieņemot Antiohiju un Jeruzālemi katrā nokāva kādus 20 000 cilvēku? Jeb te ir domāti arī visi tie salašņu pulki, kas pirms bruņinieku armijām devās atbrīvot Jeruzālemi un kurus apkāva ungāri, grieķi un turki-seldžuki? Tikai kāds sakars tam ar Urbānu II?  Par Bonifāciju VIII arī dati interesanti, varēji jau minēt kāpēc Dante viņu piemin savā darbā un kā šis pāvests tika apsūdzēts visos iespējamos nāves grēkos, kad zaudēja cīņu ar laicīgas varas pārstāvjiem Anglijas un Francijas karaļiem. 

0 0 atbildēt

Mjā .. un baznīca, ticība un visas tās pārējās hujņas esot labas...

1 1 atbildēt

Kā padibenes iegūst tik lielu varu?

0 0 atbildēt

Spilgti piemeri, cik slikti ir ja liela vara nonak sliktas rokas....un ta parsvara ari notiek.

0 0 atbildēt

vinju dievs ir saatans.

0 2 atbildēt

Kādam kristietim šo parādot būtu kaut kas ko teikt. Tas pats būtu pilnīgs bezsakars un neargumentēta smēre. Up yours, selfish bastards. 

P.S. Nebāžu visus vienā maisā, bet tas ir tas, ko viņi atbalsta...

1 3 atbildēt

Ticība ir vienīgā ( neminot veselo saprātu) kura cilvēci ir puslīdz noturējusi pie zemes. Kas butu noticis ja visi uzskatitu ka viņus neviens nevar sodīt un ka iznākums ir viens un tas pats, rīkojies labi vai slikti. Tas jau ir pareizi ka par ticīgajiem kļūst cilvēki kuri '' nedraudz draudzējas ar putniem'' un dazi nelīdzsvaroti kadri. Bet padomajiet cik adaudz sūdu pasaulē būtu sastrādāts bez tcīibas. Tas ka daži apšaubāmi kadri ir tikuši par pāvestu nearko neatšķiras no šlesera tikšanas pie varas.

Un vēl, es uzskatu ka cilvēkam  nevajadzētu izteikties par lietām no kurām viņš nekā nesaprot ('' tas smird un tie tur ir morali kropļi...'') tas tikai liecina par viņu stulbumu (kurš pat dazreiz pārsniedz viņu nozākātos tipāžus. Varu uzdot jums jautajumu- jūs vispār kādreiz baznīcā esat bijuši?  Nedirš par lietam no kurām neko nesaprotart. Es saprastu ja tas teksts sāktos ar '' Es kadreiz biju ticīgais un tad..."

   Starp citu es uz baznīcu neeju, bet tāpēc tas nenozīmē ka metīšu ar ķieģeli visiem kuri no turienes iznāks.

0 3 atbildēt

Nu man liekas ka te puse no šitā visa ir izdomātaemotion

0 10 atbildēt