local-stats-pixel fb-conv-api

Neatklātie noziegumi: JonBenet Ramsey lieta10

227 0

Sveiki, spoki! emotion

Ja arī Tu esi tieši tāds pats true crime frīks, kā es, tad šis noslēpumainais noziegums Tev nebūs nekas jauns un nezināms, toties, tas Tev ļaus iepazīties ar jaunām nozieguma detaļām, kas vēl vairāk sarežģī nozieguma izmeklēšanas gaitu un vainīgā atrašanu pat pēc 23 izmeklēšanas gadiem.

Enjoy!

Kā sava pirmā raksta tēmu es izvēlējos vienu no sarežģītakajiem un vēl jo projām oficiāli neatklātiem noziegumiem, un tā ir DžonBenet Remsijas (JhonBenet Ramsey) lieta, kas pat pēc 23 gadiem ir palikusi neatklāta un noslēpumiem tīta, kas raisa dažādus viedokļus un teorijas sabiedrības un ekspertu vidū.

Bija Ziemassvētku laiks. Lielā, krāšņā Remsiju ģimenes māja izskatijās tā, it kā tā ir no kādas tipiskas Ziemassvētku filmas-visur izkarinātas lampiņas, svētku dekorācijas, izrotāta krāšņa Ziemassvētku eglīte, radot burvīgo un pasakaino svētku sajūtu, kas nomainījās uz sakarbo realitāti 1996.gada naktī no 25.decembrīa uz 26.decembri, noslēpumainā veidā aprāvās sešgadīgās DžonBenetas dzīve.

227 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Gaidu nākamo rakstu!  emotion 

7 0 atbildēt

Šausminošs atgadījums un interesantas versijas  emotion 

3 0 atbildēt
Ja nemaldos, nesen lieta tika atklāta. Respektīvi slepkava (Garijs Aliba vai angliski Gary Oliva) pats atzinās pēc 22 gadiem caur vēstulēm, kuras rakstījs kādai sev zināmai personai, kamēr pati slepkava sēdēja cietumā par citu lietu. Taču man ļoti patika Tavs raksts. Novērtēju un ir interesanti lasīt šāda veida rakstus. Paldies Tev!
3 0 atbildēt
Oho! Vairāk tādus!
2 0 atbildēt

Jebkurā gadījumā tas ir murgs.Raksts labs +. emotion 

2 0 atbildēt

Malacis,labs raksts!

2 0 atbildēt

Meitene ir pa mani gadu vecāka.

1 0 atbildēt

Labs raksts! Taču jau otrais kurā redzu kļūdas vārdā ģimene. Nevis ģiemene. emotion Pārlasi rakstus, bet kopumā trekns +!

0 0 atbildēt

Southpark ir sērija "Butters' Very Own Episode".tur par Ramsijiem diezgan labi pieduras, vismaz, pus sērijas garumā.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt