local-stats-pixel fb-conv-api

NWO pārdomas (tiem kas kādu laiku interesējas)0

8 0

Pētot dažādus civilizācijas, vai pat visas pasaules, bojā ejas variantus esmu nonācis pie secinājuma, ka mums pagaidām nespīd neviens no "tradicionālajiem" bojā ejas variantiem. Tāpēc, piedāvāju nedaudz apcerēt vienu no populārākajām bojāejas teorijām.

Ņemot vērā, ka šajā vietnē ir daudz rakstu par šo teoriju, tad nekavēšu jūsu laiku un neatreferēšu jums to saturu. (Pašam jau apnika lasīt tos vienveidīgos rakstus) Tāpēc, domāju, ka šo rakstu kaut nedaudz izpratīs tikai cilvēki, kas interesējas par šo teoriju :D

Raksts būs diezgan subjektīvs, varbūt pārāk diletantisks, bet man kaut kā vienalga, ar argumentāciju neaizraušos, lai nebremzētu savu pārdomu plūsmu un nebūtu jāliek atsauces uz n-tajiem avotiem :D

Ok ! Tad nu, te būs mans murgojums

(pat nepārlasīšu, nezinu vai tur vispār rindkopas kaut kā loģiski sasaucās :D)

1. Pasaule aizies bojā no Reptiloīdu vadītās "jaunās pasaules kārtības"

Kad pētīju un apcerēju informāciju par ''jauno pasaules kārtību'', gan reptiloīdu kontekstā, gan bez tā, es nonācu pie secinājuma, ka tā ir parastākā angloamerikāņu koloniālā kārtība, jeb impērija, kura savā iekšienē ir ļoti trausla, jo brīdī, kad persona apzinās savu lomu sistēma tā sāk apdraudēt eksistējošo kārtību un parādās iespēja, ka ilūzija sabruks ne tikai konkrētai personai bet arī tās ietekmes sfērā esošajām personām.

Iespējams, ka tieši tas, pēdējā laikā, pamudināja „ēnu imperatorus” nedaudz pavērt priekškaru un parādīt sevi. Protams, priekškara pavēršanas ceremonijai bija jānotiek "noderīgo idiotu orķestra" pavadījumā. (Būtu lietderīgi pieminēt to, ka es par „lietderīgajiem idiotiem” saucu cilvēkus, kuri aiz nezināšanas, vai apzināti, kalpo personām, kurām tiek piedēvēta impērijas kontrole)

„Noderīgo idiotu orķestra” rezultātā masu kultūrai (tiem kuri neizzina pasauli) tika uzspiesta doma, ka ēnu valdība, ja viņa eksistē, ir iekārojama un viss ko viņa dara ir pareizi. Tas bija iespējams, jo masu kultūrai, tā pat, nekad nav bijusi izvēle un valdošā inteliģence (tie kuri izzina pasauli), kura pēc būtības ir atbildīga par masu kultūras kvalitāti, jau ļoti ilgu laiku ir neveiksmīgi cīnījusies savā starpā par ietekmi uz masu kultūru.

Autora skatījumā, reptiloīdu teorija ir radīta, kā šīs cīņas elements, kura uzdevums ir izveidot inteliģencē bailes no globāliem draudiem un bezcerības sajūtu. Proti, inteliģentu racionālais prāts ieslīgstot bezcerībā izslēdz pretošanās iespēju tādam globālam spēkam. Tāpēc, ņemot vērā, ka bailes savā būtība paralizē jebkuru cilvēku vienīgā loģiskā alternatīvā ir pievienoties reptiloīdu vadītajai ēnu impērijai, vai vismaz izdarīt visu iespējamo, lai tajā iekļūtu. Savukārt, inteliģenti kuriem sirdsapziņa traucē kalpot reptiloīdu ēnu valdībai, bezcerības un baiļu varā palēnām sabrūk.

Inteliģentam kalpojot rietumu pasaules tumsas spēkiem visa darbība ir vērsta uz ilūzijas pasaules apsargāšanu, tāpēc, nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut pārlieku lielu atmodu (Stāvokli, ka cilvēks no masu kultūras sāk sev uzdot svarīgus jautājumus attiecībā uz ilūziju, kurā viņš dzīvo).

Taču, nedaudz iedziļinoties dzīvē ārpus TV un interneta kļūst redzams, ka atmoda notiek, vismaz pie mums un iespējams citās bijušajās PSRS valstīs, jo tā ilūzija, kas tika radīta PSRS ir sabrukusi un jaunā vel nav īsti izveidojusies, tāpēc, ka, mēs piedzīvojām pārejas procesu no Sovietizācijas uz Eiropeizāciju, kura norisinās vel šobrīd.

Autora skatījumā, Eiropeizācija būs pilnībā beigusies, kad Eiropas Federācijā 40 gadu slieksni sāks sasniegt cilvēki, kuri dzimuši pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā. (Pēc 2004. Gada)

Taču, iespējams tas nenotiks, jo jau šodien notiek dažādi procesi, kuri ir ļoti bīstami, kā reptiloīdu valdībām, tā vel kaut cik suverēnajām valdībām. Piemēram, ar katru dienu kļūst skaidrāks, ka 3. Pasaules karš kļūst ar vien neizbēgamāks.

Lai arī cik skumji tas izklausītos: „Visa cerība uz 3. Pasaules karu.” Tā laikam pasaule iekārtota un tur neko nevar padarīt, lai arī cik ļoti censtos new age reliģijas adepti ieskaidrot pretējo, karš ir vienīgais process, kurā ir iespējamas veikt globālas izmaiņas sabiedrībā, jo cilvēks ir spiests iziet no savas ilūzijas citā un domāt savādākās kategorijās.

Ok ! Pietiks, bišķi sagruzījos :D Iemetīšu kaut kādu random dziesmu, lai pārslēgtos



8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000